We're all stories in the end...

... just make it a good one!

I wish everyday could be like christmas

Idag vaknade jag halv nio och kunde inte somna om. Jag har fortfarande inte ätit någon frukost, fast att jag lovat mig själv att äta en macka med julskinka på.
Ska gå till skolan i frack sen, för julfoto och Öppet hus. Men som sagt, kanske ska äta något först. Men jag är verkligen ingen matmänniska. Och särskilt inte när datorn är ledig och man kan spela av sig lite.

Jag hade planer för den kommande helgen men i återkommande vanlig ordning blir jag åsidosatt och nu är jag fanimej trött på det! Jag tänker sitta hemma och vara sur. Eller ja, trevlig mot min familj då.
PFF!
På lördag ska jag julstöka här hemma och förmodligen på födelsedagsfest på kvällen. Men vi får se hur det blir med den saken, får inte gå hemifrån förens jag gjort allt på min städlista som pappa och Marie skrivit. Och med min vanliga städkapacitet kan det ju ta lite tid. Vi får se.

Just nu lyser solen igenom vårt köksfönster och rakt in i mitt högra öga. Det är mycket irriterande men jag vet inte vad jag ska göra åt saken, så jag får väl härda ut. Helt enkelt.

Mer jul!

oh, what a wonderful day. NOT!

(NOT:et bör tänkas/uttalas på Borat vis.)

NP EnB imorse. Det gick ju... Strålande.


Det enda riktigt roliga idag var tjejen/tanten/kvinnan/gumman som jag ringde till på jobbet som berättade om sina katter som slogs om tidningen.

När jag kommit hem från jobbet inser jag att jag inte har min portnyckel. Så där stod jag. Bara en dörr och lite trappor ifrån datorn. Duktigt förbannad jag var då, på min bror som tagit nyckeln i fråga.


Imorgon är det Öppet Hus på skolan. Det innebär frack för min del, yippie.

I don't wanna hear it

Jag har börjat inse att jag inte är en bloggstjärna, därför återgår jag till att göra att schema av denna vecka och skyller lite lätt på att vi inte har någon dator hos mamma för tillfället.


Måndag:
Jag kände verkligen inte för att gå upp. Det kändes redan halv sju måndag morgon att jag hade en mycket dålig vecka framför mig. Jag brukar kunna avgöra sånt ganska snart och sen ställer jag in mig på det. Kan ligga nåt i det kanske. I alla fall, dagen flöt på utan större lyckomoment och snart fann jag mig framför WinSale på jobbet och tjänade, lite grovt, 3000 kronor på 3 timmar. Känns rätt gött.

Tisdag:
Efter att ha hetsat som en tok till skolan (läs: nästan somnat på spårvagn 2 och kubbat som en galning till nästa spårvagn 3) genomled jag en inte alltför givande historialektion (kursplanens fel, inte ämnet i sig) för att sedan informera nior om FINIS. Efter lunch fick vi stressa igen och kom bara lite försent till engelskan på Lärka. Rolig lektion dock, mycket skratt. 
Gruppuppgift:
Du och dina 3 vänner sitter oskyldigt fängslade i Turkiet och tänker rymma. 
Gemensamt skulle vi sedan skriva en flyktplan och använda oss av kartan och schemat över vaktbyten och sånt som vi fått. 
"Alla polishundar i Turkiet har rabies..."
"Sen får vi en hund att äta upp telefonen..."
"Jag kastar mina flingor på honom!"

Jobbet gick splendido också denna afton.

Onsdag:
Hann med 40 minuter kemi innan det var dags för tre-rätters lunch på Garvaren och efter det ett möte med rektorerna och Tekniska Förbundet angående 150års jubileum.
Jobbet gick inte bra, dessvärre.


Veckan lyckomoment (i min brevlåda)
Pirates of the Carribean - Dead Man's Chest
Brotherhood of the Wolf


Idag skrev vi uppsats till nationella proven i engelska B, det gick nog bra 8-)

Nu ska jag däremot åka hem och bli frisk, mår bara sååååå inte bra.

NOT COOL! (kuul)

Flisan