We're all stories in the end...

... just make it a good one!

REKLAM - FILOSOFI

Inatt låg jag och halvtittade på CSI Miami (som inte ens är hälften av CSI Las Vegas...) och i alla reklampauser började jag fundera på om jag är dum eller väldigt smart. Antingen eller. För reklamerna som går nu är helkonstiga. Därför bestämde jag mig för att fundera och analysera lite reklam. Enjoy.


Centerreklam

"Varför gråter du lille Tim?"
"Jag önskar att Center fanns med mörk choklad..."

1. Vilket barn gillar mörk och bitter choklad?
2. Vilket barn bryr sig om hur godis smakar?
3. Vilket barn gråter över något sådant? Jag grät över att jag inte fick någon Baby Born från Zapf när jag var liten men aaaaaalrighty then...

Toyotareklamen som handlar om Roger.
Seriöst.
Jag förstår inte den här reklamen. Alls.

SF's reklam "Karneval är bäst i Rio - film är bäst på bio"
Återigen, soy mucho confused! Jag skulle mycket hellre ha tio lättklädda damer dansandes i mitt vardagsrum än på en dammig gata i Rio. Hepp!

Och vad är en "intimservett"?! Den följer med någon ny superbinda som de gör reklam för. Hepp hepp. Hur intim är servetten och vart ska man använda den? På samma ställe som man sätter bindan? Huhu. Eller ska man torka sig med den emellan? Jag antar att man ska tvätta händerna med den (hoppas) men varför kallar man den då för intimservett? Jag väljer att inte spekulera vidare.

Som nördig naturvetare vill jag också spy lite galla över Fructis nya schampoo. "Fruktos+glukos" yeaaah... Vanligt socker? Annars? Eh.

För övrigt vill jag utmana samtliga att räkna hur många gånger ordet "fullkorn" nämns i Nestlés Cheerios reklam. Sjukt.

När det blev reklam en gång till dök "All-In" reklamen upp och jag insåg att så fort jag ser den där gröna skärmen känner jag ett ofrånkomligt behov av att gäspa.
Det är skrämmande hur lättpåverkad man är av reklam.


Idag har jag suttit i mitt kök med Moa och Ellinor i mer än fyra timmar och snackat skit. (Lejponet övergav sällskapet efter en kort stund för äventyr på annan ort...)
I alla fall, det var riktigt mys! Vi drack kaffe, knaprade pepparkakor, tittade på alla frackbilder, snackade ännu mera skit och skrattade.

Snart kommer världens bästa Bus hit och sen ska vi till Palace, hoho. Men jag känner att eh... Jag är nog rätt så passiv ikväll när det gäller drickat, vill aldrig må som jag gjorde i torsdags igen.

Fullkorn fullkorn fullkorn - HYSTERI!

GLAD TO SEE YOU GO (eller inte)

Det var alltså så här det var att vara hemma på novemberlovet. Förra året var jag i Uppsala. Så blir det uppenbarligen inte i år...
Meneh.

Jag ska jobba idag, men det är några timmar kvar tills dess, så på den tiden har jag planerat att inviga vårat nya badkar, lyssna lite på Guillou, städa mitt rum (med förhoppningar om fint besök i framtiden), tvätta mina kläder och slutligen plugga lite kemi.
Otroligt spännande dag med andra ord.

Yeah.

Helgen var ganska innehållslös, vilket var skönt. För en gångs skull var jag hemma en hel helg och gjorde absolut ingenting. Jag har sett på "hajaschiscka" (hajar-fiskar=hitta nemo) och "ajschäää" (ice age) med mina småbröder, kört lite bil, umgåtts med familjen och gjort ingenting. Har inte ens känt ett behov av att gå ut och det känns bra. Den senaste tiden har ju varit ganska så... Intensiv. Too much partey for one hand!

Menehjoråsåatteh...

Mitt höstlov:

Tisdag:
 - jag ska lära annonscheferna säljteknik
 - projektarbete
 - halloween-fest på Palace (?)

Onsdag:
 - träffa Tina
 - jobba >.<
 
Torsdag:
- leta balklänning med Karin och Johanna
- finis-öl-nachos-kväll (?)

Fredag:
- sektionsfest på Otten


Nu ska jag bada.

Hepp!

STOPSKIVA

119764-4

119764-2

Tips från Flisan:
  • ställ aldrig upp i snuskhäfvet
  • akta er för karin, hon slår ut drinkar
  • isbitar är hett
  • lime innan för skjortan är inte hett
  • dansband är inte coolt (även om ni sjunger om mig :p)
  • STÄLL FÖR FAN ALDRIG UPP I SNUSKHÄFVET!!!Snuskhäfvet förstörde nog min kväll. Blev helt knäpp efter det. Usch usch...

Stopskivan var underbar! Vi började hemma hos mig vid sex. Det var jag, Dennis och en (som vanligt) väldigt tidsoptimistisk Karin. Vi hinkade öl och såg på tv. Huhu, värsta vilda förfesten! Det var mys.

Ett lyckomoment igår var när vi fick välja Guinness till maten :D :D :D :D :D :D
Maten var superb! Jag och mitt Kex, min Puff, min Bus - Karin delade tallrik efter ett tag. Klockrent. Det är inte bara ekonomin vi delar, det är maten också. Hä.
Ölhäfv och snuskhäfv. Snuskhäfvet var inte coolt. Tabasco är sjuuuuuuuukt starkt! Efter snuskhäfvet stod jag och tyckte synd om Niclas i typ 3 sekunder (han spydde direkt efter häfvet) sen rusade jag till damernas med Busa och hon försökte spy och jag dök ner i handfatet och spolade vatten över ansiktet för att jag brann av tabascon. Jag hade också tänkt att spy bara för att bli av med allt äckel jag just häfvt i mig, men icke. Sen kom Elli och Anna och sen gick det över.


När jag vaknade idag, var jag helt förstörd. Och röd och poofy. Inte coolt. Aldrig mera snuskhäfv. Allergi - inte coolt.

När jag efter mycket möda tagit mig till Eber blev jag lite smått utskrattad av Jonas, Åhs och Johanna eftersom att "när du klev in genom dörren... Din min då... Du såg fan ut som Frankensteins monster..." - åh, tack Jonas.

Har spenderat en timma på McD med Busa också, ätit frukost (klockan två) och gått igenom gårdagens bravader. Som vi brukar göra, alltså.

Nu ska jag försöka sova bort lite av min huvudvärk.

Tjarå!