We're all stories in the end...

... just make it a good one!

STOPSKIVA

119764-4

119764-2

Tips från Flisan:
  • ställ aldrig upp i snuskhäfvet
  • akta er för karin, hon slår ut drinkar
  • isbitar är hett
  • lime innan för skjortan är inte hett
  • dansband är inte coolt (även om ni sjunger om mig :p)
  • STÄLL FÖR FAN ALDRIG UPP I SNUSKHÄFVET!!!Snuskhäfvet förstörde nog min kväll. Blev helt knäpp efter det. Usch usch...

Stopskivan var underbar! Vi började hemma hos mig vid sex. Det var jag, Dennis och en (som vanligt) väldigt tidsoptimistisk Karin. Vi hinkade öl och såg på tv. Huhu, värsta vilda förfesten! Det var mys.

Ett lyckomoment igår var när vi fick välja Guinness till maten :D :D :D :D :D :D
Maten var superb! Jag och mitt Kex, min Puff, min Bus - Karin delade tallrik efter ett tag. Klockrent. Det är inte bara ekonomin vi delar, det är maten också. Hä.
Ölhäfv och snuskhäfv. Snuskhäfvet var inte coolt. Tabasco är sjuuuuuuuukt starkt! Efter snuskhäfvet stod jag och tyckte synd om Niclas i typ 3 sekunder (han spydde direkt efter häfvet) sen rusade jag till damernas med Busa och hon försökte spy och jag dök ner i handfatet och spolade vatten över ansiktet för att jag brann av tabascon. Jag hade också tänkt att spy bara för att bli av med allt äckel jag just häfvt i mig, men icke. Sen kom Elli och Anna och sen gick det över.


När jag vaknade idag, var jag helt förstörd. Och röd och poofy. Inte coolt. Aldrig mera snuskhäfv. Allergi - inte coolt.

När jag efter mycket möda tagit mig till Eber blev jag lite smått utskrattad av Jonas, Åhs och Johanna eftersom att "när du klev in genom dörren... Din min då... Du såg fan ut som Frankensteins monster..." - åh, tack Jonas.

Har spenderat en timma på McD med Busa också, ätit frukost (klockan två) och gått igenom gårdagens bravader. Som vi brukar göra, alltså.

Nu ska jag försöka sova bort lite av min huvudvärk.

Tjarå!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Ackerfors
skriven :

Har ni haft stopskiva nu? Nice, det brukar vara väääldigt trevligt. Hoppas det är bra med dig annars också.