We're all stories in the end...

... just make it a good one!

xXx

Fläppte förbi tv3 nyss och möttes av ordet "feministporr" i nån ny tv-serie som de kör. What the fuck? Inte ens porren kan de lämna ifred...Anys, lite Vin Diesel på tv nu, jag spår en bra avslutning på denna annars rätt sugiga dag.

Han är het. Mycket het.

what the hell?!

FAN!
Varför all denna koncentrerade ondska och orättvisa just nu? När (inte om, när) jag blir enväldig härskare på denna planet är det tryckerierna som ryker först - kapoooow!!!
Tryckerierna är tätt följda av den tjomme som A L L T I D planerar in allt skoj på samma dag.

Fredag:
 - Neverstore @ Mogwai
 - Idrotts nattinnebandy
 - Säsongspremiär av 4400

WHY?!

Jag hatar att behöva välja. Just nu väger Mogwai rätt tungt, men det har inte med saken att göra varför. Nattinnebandyn var hysteriskt skoj förra året meneh... Jag tror inte jag vill i år.

http://www.myspace.com/neverstore  eviiiiiiiiiiiiiiiil...

damn regret

Jag tror seriöst att cdon.com har något emot mig. Det är nu flera veckor sedan jag beställde Hawthorne Heigths och jag har inte fått den. Igår beställde jag en mcr skiva och den är redan levererad.
Hallå, farfar?!
Jag fattar inte alls hur det här gick till men en ny skiva är bättre än ingen ny skiva I s'ppose...

Pappa frågade förut om jag bestämt mig för vad jag ska göra i höst och det var inte i en sån där friendly tone utan mer "när flyttar du ut?"-ton. Kanske inte riiiktigt så hårt men ändå. Jag har seriös panik! Jag vet inte alls vad jag ska göra i höst. Högst troligen hamnar jag på KomVux med mina skitbetyg - doh! Men sen då?

"Vad är du bra på?"

Eh... Engelska, litteraturhistoria och filmkunskap? 
Heeeey, vilken framtid jag spår... NOT!

Det är Öppet Torg på skolan imorrn. Förhoppningsvis kommer jag se ljuset då, känna mitt kall och bestämma mig för att bli nåt som är helt pointless. Jepp.
Mina huvudsakliga mål imorgon är:
 - att sno ett nytt läppsyl från Polisen
 - hitta SLU och få såna där goda lakritsar som på SACO
 - sno så många pennor som möjligt


Urrrghaaa... Jag hjälpte min syster med matte igår. Min syster är nio. NIO. Hon förstår redan ekvationer och smått avancerad geometri. Hallå, Gud, varför hoppade du över mig och gjorde alla andra i familjen smarta? Jag är (av mig, bror och sis) den enda som är riktigt intresserad av att plugga och jag är utan tvekan den med sämst mattetänk av oss alla. SUGIG PLANERING, HALLÅ!
Näni, allmänbildning FTW!

Nu ska jag sluta vara så här... Arg? Och försöka sova, imorgon är en ny dag... *sjunger* FAN! Det är redan imorgon... IIIIAAAAH!!!WHAPP!