We're all stories in the end...

... just make it a good one!

damn regret

Jag tror seriöst att cdon.com har något emot mig. Det är nu flera veckor sedan jag beställde Hawthorne Heigths och jag har inte fått den. Igår beställde jag en mcr skiva och den är redan levererad.
Hallå, farfar?!
Jag fattar inte alls hur det här gick till men en ny skiva är bättre än ingen ny skiva I s'ppose...

Pappa frågade förut om jag bestämt mig för vad jag ska göra i höst och det var inte i en sån där friendly tone utan mer "när flyttar du ut?"-ton. Kanske inte riiiktigt så hårt men ändå. Jag har seriös panik! Jag vet inte alls vad jag ska göra i höst. Högst troligen hamnar jag på KomVux med mina skitbetyg - doh! Men sen då?

"Vad är du bra på?"

Eh... Engelska, litteraturhistoria och filmkunskap? 
Heeeey, vilken framtid jag spår... NOT!

Det är Öppet Torg på skolan imorrn. Förhoppningsvis kommer jag se ljuset då, känna mitt kall och bestämma mig för att bli nåt som är helt pointless. Jepp.
Mina huvudsakliga mål imorgon är:
 - att sno ett nytt läppsyl från Polisen
 - hitta SLU och få såna där goda lakritsar som på SACO
 - sno så många pennor som möjligt


Urrrghaaa... Jag hjälpte min syster med matte igår. Min syster är nio. NIO. Hon förstår redan ekvationer och smått avancerad geometri. Hallå, Gud, varför hoppade du över mig och gjorde alla andra i familjen smarta? Jag är (av mig, bror och sis) den enda som är riktigt intresserad av att plugga och jag är utan tvekan den med sämst mattetänk av oss alla. SUGIG PLANERING, HALLÅ!
Näni, allmänbildning FTW!

Nu ska jag sluta vara så här... Arg? Och försöka sova, imorgon är en ny dag... *sjunger* FAN! Det är redan imorgon... IIIIAAAAH!!!WHAPP!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Martin
skriven :

Jag har nästan gett upp hoppet om CDON. Det tog typ 1,5 månad för mig att få min senaste beställning. Inte värt det.

Jag vet vad du kan göra i höst! Läs Kulturvetenskap med mig i Linköping! :) Krävs typ 10.5 för att komma in. Man får visserligen inget jobb av det, men det är kanske struntsamma? :D

2 Greger
skriven :

Anledning till att du inte har fått Hawthorne Heigths är nog för att dem inte vill att du ska ha sån skit:P

Äsch kick back och ta det lugnt några år istället. Plugga är överskattat( Om man nu inte vill lyckas med livet enligt samhällets standard förstås)... *Gäsp*

3 Martin
skriven :

Haha, "lyckas med livet enligt samhällets standard". :D Då är det med andra ord lugnt att plugga kulturvetenskap? :P

4 Flisan
skriven :

Hahaha, ja då är det nog det. Fast kulturvetenskap låter ju inte jättetråkigt... Vi får se.

5 Greger
skriven :

Ja det är det väl antar jag:D Det skulle jag vilja läsa, känns som lagom flummigt och liksom lite småmysigt... Men då blir jag ju tvungen att skaffa axelväska förstås...tål att tänkas på:P

6 Martin
skriven :

Kulturvetenskap är en blandning av litteraturvetenskap, konstvetenskap, historia och filosofi. Passar mig som handen i handsken. *göra reklam för* Dessutom slipper man få jobb och sådana jobbiga saker när man är klar, så man inte behöver känna sig lyckad. Mycket bra.

7 Flisan
skriven :

Låter kanon ju, hehe. Fast jag tror att jag vill ha ett jobb så småningom, men då kan man ju alltid bli lärare i kulturvetenskap :)

8 Martin
skriven :

Om du är seriös i att det låter intressant kan jag ju faktiskt sluta dumma mig och berätta mer om vad det är utan att skrämma iväg dig med skämt om att man inte får jobb och sådant.