We're all stories in the end...

... just make it a good one!

om: REDAX 2007

Jag tänkte skriva ner lite om vad som hänt den senaste tiden nu då jag varit väldigt dålig på att blogga under lovet. Jag ber givetvis om ursäkt för detta men ni ska veta att jag haft så mycket annat skoj att göra så det har liksom inte funnits utrymme för att skriva blogg.

I alla fall.

FREDAG
Vi sparkade igång hela redax-veckan med ett öltest på Bishops Arms. När vi satt där och den äckliga ölen aldrig tycktes sina började jag seriöst förlora tron på detta underverk till brygd. Hoppet återvände så småningom och vi avslutade kvällen med att heja på våra schnyggingar i "Mr och Miss Gymnasium" på Otten. Heltrevligt, lite onyktert men over all ganska mysigt.
LÖRDAG
Dagen efter pallrade jag mig upp vid tio, försökte fräscha till mig litegranna, packade ihop datorn och stirrade stint på en kiwi innan jag insåg att det nog inte skulle gå att äta frukost denna morgon. Snuttis hjälpte mig att bära ner datorn och allt annat till bilen och vi susade iväg till skolan och äntrade redaxgrottan vid halv tolv snåret. Vi började dagen med att tappert försöka bli av med baksmällan genom att helt sonika slänga oss i varsin fåtölj och slöa. Efter en stund började folk ramla in och jag beslutade mig för att försöka äta något. Sagt och gjort. Varma koppen på typ en deciliter vatten (ska vara två) räddade min dag och jag var rätt nöjd i några timmar. Vi började skriva lite men flamsade mest omkring och kvällen började nalkas. Till kvällen bilade vi till Skärblacka för att fira vår 2:a repare som äntligen fyllt de ljuva 18 och kvällen till ära var det maskerad (bilder kommer längst ner) och jag hade tilldelats rollen som Zorro. Lite lagom perverst, så där som jag vill ha det, höhö.
Anys...
Jag hade nästan ingen dricka med mig och kvällen var ganska seg i mitt tycke. Tills jag och Snuttis pattayade på min Bacardi och när Jujju snodde på sig massa vin. Men som man ska säga; man kan ha kul utan sprit också. Bullshit...
Yeah well, kvällen var rätt så lyckad med lite lagom med priiit och ett bra liveband.
SÖNDAG
Dagen var som vilken redaxdag som helst, om man bortser från den roligaste shoppingrundan ever som jag och finis 2:a repare och redax 2:a repare var på (Flisan, Dennis och Renka, alltså). Vi bestämde oss för att gå och köpa Gorbys, Billys och lite popcorn till alla slavarna och strosade iväg mot ICA i Kneippen. Ack så vi bedrog oss, där fanns inga storpack Gorbys inte! Vi styrde stegen mot ICA vid Skvallertorget och blev lika blåsta där också. Vi hamnade slutligen på Hemköp och hittade där den roligaste skylten i mannaminne! "29,90 minimuffins 8P balle" - detta urartade i en väldig massa ordvitsar, kommentarer och roliga jämförelser och slutligen sitter 2:a repare Nygren på huk med skrattanfall de luxe! Vi fortsatte vår vandring till det nya take away stället på Kungsgatan och beställde med oss lite käk. Helt klockrent.
Efter denna underbara dag kunde det inte avslutas bättre än med lite insiderreportage och en väldig massa med fotograferande på skolan och så slutligen sitta lite på Kaffesektionens lokal och slappa lite... Perfekt söndag, helt enkelt!
MÅNDAG
En vanlig jävla redaxdag igen. På kvällen (natten) lirades det Guitar Hero på FINIS och tittades på småfilmer på REDAX. Nice as ever.
TISDAG
Ganska så seg REDAX dag, om jag inte minns helt fel. Vi beslutade oss i alla fall för att sova kvar på skolan och jag låg ihopkrupen i den minsta lilla jävla skitsoffan på Kaffesektionen och kunde verkligen inte sova. Jag och Karin gav snart upp och lämnade Robert och Jägarn (gentlemännen som brett ut sig i de stora sofforna innan vi hunnit dit) för att gå bort och sova på REDAX istället. Vi låg i sofforna och småpratade och vilade när dörren drog igen och började vissla och tjuta. PANIK! Vi trodde att larmet gått och jag såg flyttkartongerna och hotbreven ramla in på finis. Men det var korsdrag.
ONSDAG
Omkring sextiden stack en städtant in huvudet på REDAX och då gick vi bort till Robert och Jägarn för att väcka dem men de var inte alls på den här planeten och somnade snart om. Svin.
Vid lunch gick jag och Karin hem för dusch och powernap. Vi handlade lite grejer på stan, jag käkade frulle på McD och sen åkte vi spårvagn till skolan. Det har aldrig varit så skönt att slippa gå!
På kvällen var det ölkalas. Det var mycket trevligt. Öl är gott.
TORSDAG
Torsdagen kom och tog med sig en inte allt för trevlig känsla av baksmälla då jag slog upp ögonen under en filt på EK. I en soffan låg Snuttjävel och i en annan Magnus och vi hade sovit som kungar allihop. Vi fick en del gjort under dagen och på kvällen gick jag på en sån där underbart rolig promenad med 2:a reparen igen. Vi gick till Cici's och hämtade käk. Det blir fan alltid kul när vi ska göra nåt! "Aee, vi är ledsna Christer men vi tappade din kebabtallrik i en snödriva" och sen osar det vitlöksdoft ur mun på båda två. Dennis var schmart också och hade sin kebabrulle innanför jackan "jag håller den varm - och den värmer mig" och när vi kom fram hade Dennis en fin sås och kebabspya på sina byxor och hans kebabrulle var kallare än Christers och min mat. Hähähä! Vi käkade, såg på Garden State (arrgh, världens bästa film!) och fortsatte sen med tidningen. Senare på kvällen kom Bus tillbaka och vi busade lite med Kaffesektionen vilket resulterade i att vi hamnade högst upp under "AV" på deras lista (som är en total rip-off av Expressen Fredag, Percy Tårar btw) men det var det fan värt! Det var sjukt roligt att göra rebusen. Så det så. Flus och Klus är bäst.
FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG
Mycket jobb, lite öl, lite sömn och en väldig massa skratt senare är tidningen (nästan) klar.

Jag orkar inte skriva mer, därför blev det inget om frelörsön. Hepp!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 rupurt
skriven :

Don't mess with Kaffesektionen! ;P Tack för en grejtans vecka, något man kommer minnas länge! Hoppas vi får ut tidningsjefflern nu bara! =)
Marmorgolvet i ljushallen är förövrigt riktigt svalkande när man är lite sådär överhettad ;)

2 Martin
skriven :

Ni verkar ju ha haft det rätt okej trots allt och jag hoppas att tidningen blir jättebra! (Näst bäst efter 148an kan man tänka. ;) )

3 Martin
skriven :

Ni verkar ju ha haft det rätt okej trots allt och jag hoppas att tidningen blir jättebra! (Näst bäst efter 148an kan man tänka. ;) )

4 Niklaspiklas
skriven :

Det låter ju som en helt valnig redax-vecka. HöHö. Hoppas allting går bra med tidningen så kanske ni kommer i närheten av våran storhet :P

5 magnus
skriven :

kung vet jag int om jag sov som. sofforna var väldigt trånga. jag tycker EK borde skaffa större soffor för oss andra som vill sova där.

6 Flisan
skriven :

Hä, ni snarkade som kungar i alla fall ;)