We're all stories in the end...

... just make it a good one!

HULTSFRED 2007

Noteringar i Flisans mobiltelefon och iPod, direktcitat:

"Dag ett.
Jag älskar min emopod <3

Dag två.
Vi flyr till Cattis land

Dag tre.
Aiden <3 THE USED KOMMER TILL SVERIGE! Vi tog på Will! Billy Talent. Flogging Molly. Fisk-fest. AIDEN <3 helt hög på aiden. THE UUUSED!

Dag fem.
Hans mage var turbo och hans kallingar blev negro."

Jag har även beslutat att citera en del sms som jag mottagit och skickat. Det bör nämnas att öl och vodka finns med i bilden.

SMS skickat till Greger:
[...] "Vi såg Aiden som berättade något som nästan kostade mig livet. THE USED KOMMER TILL SVERIGE I HÖST!"

SMS från Karin:
"Kom till vårat camp när Aiden slutar, så kör vi fisk-fest :D"

SMS från Gelix:
"Tigar indiskt röka herr a"

Har även en massa bilder, som får säga mycket mer än ord, som vanligt ;)

image214
Cat och Gelix, första kvällen. Vi flydde vårt camp och våra grannar och satte oss utanför det riktiga träsket och sörjde förlusten av Hultsfreds bästa camping över en påse ostbågar och lite Asti.

image215
Trötter. Bör även understrykas att sjalen enbart införskaffades för döskallarna på den och inte i något töntigt hej jag är extremvänster försök. Hmp.

image216
På onsdagen flydde jag och Cat till hennes land och SPÖADE SKITEN ur Amanda, Vicky och Sara på kubb. Oldies FTW!
image217
Tüffing! Hittade en finare sjal som senare "kidnappades" av en frusen Jockeponk!
image218
Gelix, looking good ;D
image219
Erik och Kungen. Johan ska laga potatis och köttbullar i brunsås. Det var mera köttsvampar i kräkliknande såssubstans, men kör för det!
image220
Däckad mästerkock?
image221
KUNG på Hultsfred, Flus och Klus is back in the game!
image223
Däckande rocker... Kusin Det!
image224
Flogging freakin' Molly on stage! Dammigt som satan också. Årets första konsert för mig, jag och Klus dansade, hoppade och sjöng och såg ut som två små sandtroll när vi kom därifrån. Har en mycket vacker bild på Klus men jag vågar inte lägga ut den här då jag håller mitt liv rätt kärt ;)
image225
Said pirates at Flogging Molly ;) Me und Klus
image226
Jag, Sara och Amanda längst fram på Aiden. JAG ÄLSKAR AIDEN! Jag tog på Will :D Jag höll Will i handen! Will talade om för mig, well us, att THE USED KOMMER TILL SVERIGE I HÖST PÅ TURNÉ MED AIDEN!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3
image227
Preciiis när jag knäppte bilden sa Will att nästa låt blev "Die Romantic" och ja... Flucifer börjar hoppa och kameran hänger inte med. Too bad.
image228
Inför fisk-festen. Stadig middag för Klus? Digestivekex, sesamknäcke, en burk makrill och en Kung.
image229
Jokieponk med min halsduk. Full som ett as. Som vanligt. MYRÄGG!
image230
Mitt hem! Ett litet Ior-hus :) Det rasade "bara" fyra gånger.
image231
HAHA :D Den här bilden är helt och hållet tillägnad dig, Pålsson! Från insidan av en bajamaja :D


Har lite roliga filmklipp också. Får se om jag slänger upp det på youtube senare...

Nåja. Så... Nu är det dags!

Dag 1 - Tisdag 12 juni - 2007
Klockan 17.00 blev jag upphämtad vid Halvars. Vi stannade till och hämtade Sara och Amanda och sen åkte vi mot Kisa. I Kisa hoppade Vicky, Sara och Amanda ur bilen och ersattes av Cat och Gelix efter en bit mat och jordgubbar. Vi anlände till Hultsfred och släpade tunga väskor fyllda med is och sprit till vårt camp på Gelix lilla skrangliga vagn. Jag och Cat reste mitt tält (de andra var där i måndags och gjorde det) och korkade snart upp varsin flaska Asti. Vi skulle halsa varsin första klunk och båda två får mun och hals fyllda av skum och spottar rakt ut på backen med ett "mjjuuuuiiiiimmm"-ljud och kommentaren "var det så äckligt?" från Gelix. Hm nej.
Vi traskade omkring lite på området, pratade med lite folk och hamnade slutligen utanför vårt förlorade träsk där vi lyssnade på musik och åt ostbågar. Pepp som satan!
Ack så vi bedrog oss!
Det blev segare och segare... Kyligare och kyligare... Grannarna blev mer och mer högljudda... Huvudvärken från vinet kom krypande...
Vi gick och la oss.
Men somnade nog aldrig ordentligt på hela natten. Jag försökte somna till Berts ljuva stämma i min "emopod" och slumrade till fyra låtar men vaknade snart igen av odrägliga grannar som ALDRIG gav upp.
Följd: Grinig Cat och Flus dagen efter som flydde Hultsfred och åkte till landet.

Dag 2 - Onsdag 13 juni - 2007
Cat och jag gick in till Hultsfred för att ha något att göra. Vi köpte oss varsin pizza och säckade ihop på pizzerian. Vi ville allt annat än tillbaka till vårt camp så vi gick omkring planlöst inne i Hultsfred i någon timma. Till slut fixade vi skjuts till Cattis land och jag köpte en biljett tillbaka till torsdagen. Heppsa!
På landet käkade vi taco och jordgubbar till efterrätt, spelade kubb och såg säsongsavslutningen av Lost. Jag har aldrig sett ett endaste avsnitt av Lost, men såg nu de två sista och blev helt fast i vad som kan vara en världshistoriens sämst planerade serie! Det är en lång utdragen handling med både aliens och förbannelser - men ack spännande! Fortsättning följer nästa vår - WTFF?!
Nåja....
Vi duschade av oss och kröp till kojs.

Dag 3 - Torsdag 14 juni - 2007
Upp tidigt, käka frukost och åka tåg till Hultsfred från Kisa. Tillbaka där sällade jag mig till Karin och resten och vi tog det lugnt innan vi gick på Flogging Molly som spelade. GRYM SPELNING! Det var dammigt och varmt men jävlar i min lilla låda vad vi röjde! Flus och Klus är tillbaka and we rock!
På torsdagen hann jag även med att kolla in Billy Talent (minst lika grymma), Velvet Revolver (inte fullt så coola), Laakso (men bara lite) och Justice (mycket läskigt...)
BÄST på torsdagen och på hela festivalen var Aiden. Aiden var målet med min festival och jag blir helt tårögd när jag tänker tillbaka. Jag, Amanda och Sara stod längst fram. Aiden var bäst. Bäst. Bäst. Bäst. Det är den roligaste, bästa, mest fartfyllda, galna och häftigaste konsert jag varit på. Punkt.
Will pratade om deras nya album som kommer ut i höst. Han nämnde även att de kommer tillbaka till Sverige i höst på turné och vi skrek av lycka. Han fortsatte prata och han sa några få ord som stannade min värld, fick mina ögon att fyllas av glädjetårar och mitt hjärta att nästan explodera; "... along with The Used and..."
F A T T A R ni?!
THE USED TILL SVERIGE!!!!!!
Jag skrek.
Min röst sprack.
Jag skrek ändå.
Jag hoppade.
Jag kände tårarna komma krypande, men hejdade mig.
Och konserten fortsatte.
Aiden var det bästa, någonsin.
Will klättrade upp på staketet preciiis där vi stod. At first, var man lite blyg... Men sen vågade vi klappa på pojken <3
Ja jävlar...
Jag var helt hög på den konserten resten av kvällen och drog så småningom på fiskfest hos Karin och Kungen. Jag fick började med att leta reda på Kungen som försvunnit iväg med sin egenhändigt tillvekrade mikrofon och med en stor blomma på huvudet. På väg till honom mötte jag en förvirrade Jockeponk och skrek högt och ljudligt att the Used kommer till Sverige och euforin var total.
Vi hittade Johan och fiskfesten tog sin början.
Det hanns även med en tripp till husvagnscampingen där vi diskuterade östgötska vs. småländska och jag och Amande powerkissade bland allt folk. Mycket roligt, mycket roligt!
Jille är tjock, om ni frågar Vicky.
Vi frös arslena av oss när vi satt utanför Justice spelning på Atlantis så jag gick tjurigt och la mig innan Timo och sov rätt bra faktiskt.

Dag 4 - Fredag 15 juni - 2007
Dagen är en enda röra i mitt minne :/
Flyr i alla fall Hultsfred en andra gång och sällar mig till folket på torpet.

Dag 5 - Lördag 16 juni - 2007
Drar en sväng till Vimmerby där vi käkar pizza. Tillbaka till torpet där jag powerpackar och följer med tillbaka till festivalen.
Vi satt mest som mest i vad som skulle bli mitt nya hem för natten (Hampus och Fridas tält) och drack öl och snackade. Tittade på Turbonegro (som ägde!), Evanescence och Pet Shop Boys och flydde sedan festivalen igen eftersom himlen öppnade sig och regnet öste ner. Vi åkte taxi. Klass som fan.

Dag 6 - Söndag 17 juni - 2007
Pappa väcker mig efter allt för lite sömn på min luftmadrass och jag pillar i mig lite frukost och sätter mig i bilen hem. Och nu är jag hemma.

Slutbetyg, Hultsfred 07 - bättre lycka nästa gång...

Hultsfred 06 var bättre. Det enda som gör att 07 blev bra är Aiden och lördagskvällen med Hampe, Frida, Skutten och Pite.
Jepp jepp.

Nu ska jag sanera mig, börja tvätta och kanske hinna med en fika också... Vi får schee...

Puss och porr,
Flisan
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Greger
skriven :

Du skulle sparat kosingen till Roskilde...Säger bara MCR och RHCP:P

2 Gelix
skriven :

Yeey! jag mindes inte att jag hade på mig den bruna tröjan. man blir så förvirrad eftersom att hela festvialen är som ett långt jävla dygn.

3 Martin
skriven :

Saftig rapport... Duktigt avis. :)