We're all stories in the end...

... just make it a good one!

14 shotglas

Bra jul i år. Hos Camilla och Adde på julafton och hos mormor på juldagen.
Myspys.

Blev Hugos på juldagen också. Jag kom hem med 14 shotglas i min väska som jag och Karin plockat på oss på allra bästa kleptomanimaner! Vi fick faktiskt två av glasen i julklapp av bartendern... bad move, bartender!
"NEJ! Inte ni! Jag litar inte på er!"

Hehe.

wooow... a house made of gingerbread!

Simpsons. Räddar sjuka dagar.
Och Gossip Girl.
Men mest Chuck...
"Chuck Bass I... will never say those three words to you"
"Then you will never have me"


Hi.

Jag pratade med vårdcentralen idag men systern jag pratade med sa att det är för tidigt att ta prover än. Så jag ska ringa imorrn igen... la la la.
Så jävla typiskt mig att vara sjuk på jul?! Imorrn skulle jag ha firat lilljul med mamma, Thomas och småbröderna men tror inte jag kan det om jag mår så här. Och då kan jag ju inte åka med pappa och resten på julafton heller.
Mitt liv suger.
Min sista jul som jag bor hemma och jag är sjuk.
Därför blir det ingen mer onödig och tråkig julkalender, heller. Om inte jag får nån jul så ska inte ni få det heller...!

Piss.

Vad kostar grannens lägenhet?

Jag kan inte sova. Så jag har läst nyheter genom telefon, som jag även bloggar ifrån nu. Men till det roliga då. På Expressen läste jag om en man som attackerat sin granne med yxa. Under artikeln blinkar en reklambanner that reads: "vad kostar grannens lägenhet?" - sjukt roligt! Nästan lika roligt som att ringa hem till sin kompis och prata med hanses pappa utan att veta om det. Hehe :D