We're all stories in the end...

... just make it a good one!

☆ årets julkalender...

Jag har faktiskt inte hunnit bygga en egen eller köpa en chokladkalender. Lite surt. Men jag tänkte, mot förmodan att jag inte kräks på vägen, gå ner på stan och köpa en chokladkalender imorrn. Kanske till och med lite blandat småkrafs till en sån där "ett paket om dagen"-kalender som min bortskämda syster får varje år men inte jag.
Så får det bli.

Inatt var nåt så för jävla jobbigt! Jag somnade strax efter sju igår och sov till typ halv tio. Då gick jag och la mig ordentligt (inte på soffan alltså...) och sov till tolvtiden nån gång när Alex och Greger smsade med mig. Efter det kunde jag inte somna förens vid femtiden och sov nästan hela dagen i så där mysigt grötigt febertillstånd. Men som vanligt ska man "vänta nån dag" eller ringa tillbaka om det blir värre.
Svensk sjukvård kan ta sig i röven! Den är ju inte ens gratis som we take so much pride in!

Och för att helt drain helgens subject så är varken cowboys, indianer eller clowner på min lista över tänkbara rollspel. Pirater, vampyrer eller barocken, då snackar vi turn-ons.

När vi rensade mina överskåp förut hittade jag ryggsäcken jag haft till Roskilde. Ur den trillar suspekta påsar och en gratiskondom... Såna ögonblick när man bara önskar att mamma, mormor och resten av släkten varit där också. Pappa tycktes inte reagera dock.

Och i min syster leksakslåda hittade jag en Hello Kitty OCH en Care Bear (från McDonalds!) som jag tänker sno med mig...

Har julpyntat också. Tomtarna fick åka upp med eftersom jag förmodligen måste packa ner dom innan jul. Väldigt mysigt i alla fall.

Nu tänker jag och min vän Ipren gå och lägga oss.

God natt =)jag borde få minst fem nördpoäng för min julbakgrund a la 90-talets GIF-revolution!

★ febertopp

Igår var en helt klockren kväll och fest! Jag sjöng till och med Singstar! Gick alldeles strålande... inte alls ett enda falskt ylande inte. Sen drack vi bajswein. Mitt jobbfolk är bra folk :) "Fyra sekunder... ett två tre - BANANEN!"
Och idag bränner febern och jag har spenderat större delen av min vakna tid med att kräkas och ha magkramp. Tänkte att "jag är nog bara bakis" men fortsatte kräkas ändå och har nu konstaterat att jag är sjuk. Igen.
Underbart.


jag fick storspö av tessan-"jag har bara spelat på medium nån gång..."


Gårdagens outfit.
Helt och hållet tillägnat Karin och Sanna.
Inget badrumskakel, men flyttkartonger och plutmun istället! Haha!
Och jag förundras återigen över hur mina bröst tycks försvinna på bild? I alla fall på den första. Värsta exemplet hitills är dock bilden från Stopet (när jag förövrigt ser ut som en retarded degklump) för då ser jag tamejfan helt platt ut. Sugigt.

☆ förlåt, men HAHA!

Okej. Dagens asgarv kom med ett sms;

"Plus så går det rykten att en kvinna på faktura ska ragga upp mig. Jag är rädd för 40 plus kvinnor!"
"Men med åren kommer ju erfarenhet så du kanske är in for a treat ikväll."
"Vad fan, jag vill inte! Jag vägrar! Ikväll är jag upptagen!"


Haha!