We're all stories in the end...

... just make it a good one!

förklaring?

Varför får man en paketavi om jag ändå inte kan hämta ut paketet förens om flera timmar? Borde de inte lämna paketet till tobaksaffären nere på Salutorget FÖRST och sen säga åt mig att hämta det?
Eller?

Och den 13 juli får någon jättegärna kidnappa mig och ta med mig till Stockholm och låta mig titta på Britney Spears.

Det var allt.

Tack.

mastercard or visa?

Annars kan man ju gå hem från Palace, lägga sitt visakort i goodiebagen och sen slänga påsen med kortet i när man tagit ut alla godsaker.

Smart Flisan.

Allt för att bevisa att jag inte alls är blondare än Gelix i det tidigare inlägget. Ah goodie!

"Det ska vi ordna. Har du förlorat ditt kort?"
"Ehh... neeej... jag har... städat bort det?"Och nyss droppade jag neonrosa nagellack genom mitt hår och ner på mitt knä.
It takes some skills!

och det är ändå jag som blonderat mig...

Hört på HM, mellan Gelix och Flisan

G:  - Det är så svårt att se färgerna bra!
F: - Eh... du kan ju ta av dig solglasögonen?


Min "jag kommer förbi en snabbis" hos pappa blev en helkväll. Jag och brorsan såg nya Resident Evil (jag HATAR zombies!) och sen spelade jag Sims med sis. Eller ja... jag flätade hennes hår och talade om vad alla simmar skulle heta. Meneh.

Imorrn ska jag jobba! Känns som om jag aldrig gör det nu för tiden. Kör stängning och sen ledigt igen. På fredag blir det Linköping och jag har bestämt mig för att vara Sandy. Min ljusgula vippkjol med snäckor och pärlor ska åka på. Slänger kanske ut en bild på vad jag ska ha på mig imorrn. Nu har jag lite simmar som behöver ses om.

Puss.