We're all stories in the end...

... just make it a good one!

äru laila bagge?
Min smärtgräns sa jag va sju-åttahundra. Klänningen som jag vill ha (den på bilden) kostar 699.
Det är ödet.
Så imorgon ska jag införskaffa den och nya strumpbyxor. Tror jag kör på samma friss som Laila med. Vi ska ju tydligen va rätt lika (något jag inte riktigt kan se själv, men man tackar)? Två personer som sagt det nu. Men vem-bryr-se...

 

I övrigt en väldigt konstig men underhållande kväll. Alla va på jättekonstigt och skumt humör så jag har skrattat mycket ikväll. Framförallt åt Jenny och Jenny har skrattat åt mig.

Toppenkväll, måste jag få säga. Avslutades på Max (otippat) med lite käk och skitsnack. Flafflar <3 (falafel i plural om ni undrar).


Imorrn ska jag och Catti till Maxi och handla (jag ska köpa klänningen som sagt) och sen ska vi komma på vad vi ska äta på kvällen. En stjärna till världens sötaste Nisse som va på systemet åt mig idag med. Du är en sån pärla! Står en present i ditt skåp imorrn :)

På kvällen blir det fylla på allra bästa gymnasiemanér på Bergkulla. En halv platta Sofiero (ska det va fjortisfylla ska det va Sofiero!) och lite vodka på det. KALAS FLISAN!

 

Men först lite sömn. Jag har försökt i över en timme. Men jag kan ju försöka somna igen... kramas med kuddarna är helt okej... eh...

 

Natti :)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: