We're all stories in the end...

... just make it a good one!

kvinnor som hatar män.

Jag insåg något efter igår.
Jag känner faktiskt ett enormt förakt mot män.
Framförallt fulla män.
Hela den här grejen "jag är full och därför är jag en alfa hane som får talla vem jag vill på rumpan och hon ska bara tacka och ta emot annars är hon en slampa".
Hela den här grejen "jag kan smsa eller ringa henne nu för jag är full eller hon är full och då kan jag använda stora ord och inte låtsas om hur det egentligen är och få henne att tro att det finns en möjlighet igen."

Dels det.
Dels att... ni är så vidriga. Gång på gång på gång blir man överkörd, lurad, utnyttjad, vilseledd, trampad på, tafsad på och behandlad som en leksak.
Det värsta av allt är... att jag alltid brukar pffta lite åt mina vänners problem för jag tycker det är så larvigt att bekymra sig med sånt.
Men igår slog det mig. Allt skit jag tagit emot, accepterat, försökt förstå, det är ju faktiskt bara naturvidrigt. Karin har så rätt. Jag tänker sluta nu. Det finns ingen mening med den kontakten längre, när det enda jag får ut av den är lidande och ångest.
Consider it broken.

Självklart finns det svin bland kvinnor också. Inte så. Och jag gillar mina killkompisar över allt annat. Om ni ens vore hälften av dom skulle alla tjejer vara lyckliga!

Men missförstå mig rätt. Urtypen av en 20-25 årig kille är med allra största sannolikhet antingen bög eller dum i huvudet.

Än så länge tyder alla mina beräkningar och efterforskningar på det. Ni får ju gärna försöka motbevisa mig, jag väntar fortfarande på en riktig, vill inte säga man, så jag säger människa som kan visa för mig att allt skit som drabbat mig och mina vänner bara varit tillfälligheter och att det finns nåt så mycket bättre där ute. Upp till bevis!

Och kom inte och säg att jag inte varit öppen för alla typer, åldrar, tillvägagångssätt att starta en relation.

Ni suger.

Tills dess överväger jag att helt hänge mig åt kvinnor istället.
Tjejer kysser dessutom mycket bättre.

Punkt & slut på hatandet.

jävla blondin.

Men hur smart är det egentligen att köpa micropop när man inte har en micro?

Jag är så sur på mig själv!!!
Igår var oseriöst bra.

Vi gjorde en snabb stängning (men vi var ändå rätt nöjda. Inget medvetet slarv eller så utan bara rallytempo liksom) och var klara att gå hemifrån mig strax innan halv ett. Köade i typ ... en timme ...


White Session på Otten då?
Jag vet inte. Tanken är sjukt cool, Otten är riktigt fräscht men... eeeh? Jag vet inte. Det kändes som vilken utekväll som helst, men med lite mer vita kläder. Lite trist för det fanns helt klart potential. Jag hade röstat för lite mer driv i musiken, inte bara det här malande mellanspelet som blev nu. Får godkänt ändå, för det var coolt och jag hade roligt med jobbtjejerna.

Efter Otten blev det taxi hem och hela fyra brudar sov här inatt. Cattis och Jen tog soffan och jag och Sandra sov som gudar i min säng. Vi var tröttast imorse också, Cattis kunde knappt få ur oss några vettiga svar. Vid tolvtiden åkte vi till jobbet för att äta 'frukost' och blev kvar i hela fem timmar som fylldes av skitsnack och fikande. Mysigt :)

Ikväll har jag fixat lite här hemma (ser fortfarande för jävligt ut dock) och umgåtts med min bror. Käkade Donken och såg på lite tv.

Bra avslut.

Imorrn ska jag jobba 8-10 och sen har jag SEMESTEEER! Jag och Cattis ska busa lite med Andreas (hämnas) och sen ska jag hem för att släppa in en vaktmästare som ska byta skylt på min dörr så att jag verkligen bor här sen. Hihi :)
Semestern ska inledas med öl och så med Lisfis, Sanna och kanske Ellan. På lördag blir det Linköping och en återträff med härliga Platens.

Bra helg framför mig, minst sagt!

nerdgasm deluxe.Såg Harry Potter för tredje gången ikväll. Just as awesome.
Jag vill se den igen igen igen.
Fick (okej köpte...) även en enooorm (ihopvikt här) Harry Potter standee att ta med mig hem.

SCOOORE!

Och jag skiter i att det är töntigt.
Jag är så jävla lycklig så jag skulle kunna tjuta!

Me: i hate one thing about goin to the movies... EVERYTIME theres popcorn wedged in between my boobs and i have NO IDEA how they got there.. freaks me out. feels like i ought notice if i drop one? and i ought to feel them goin down my shirt
its not funny... good to know i can store stuff there though... if theres like a nuclear holocaust, i can store some food there if i need to hide away underground...

Simmons response was... hehehe.


... " if i made a remark i wudda wanted to make u wudda blocked me n said i was as bad as turkish people lol"Fair enuf... lol