We're all stories in the end...

... just make it a good one!

jävla blondin.

Men hur smart är det egentligen att köpa micropop när man inte har en micro?

Jag är så sur på mig själv!!!
Igår var oseriöst bra.

Vi gjorde en snabb stängning (men vi var ändå rätt nöjda. Inget medvetet slarv eller så utan bara rallytempo liksom) och var klara att gå hemifrån mig strax innan halv ett. Köade i typ ... en timme ...


White Session på Otten då?
Jag vet inte. Tanken är sjukt cool, Otten är riktigt fräscht men... eeeh? Jag vet inte. Det kändes som vilken utekväll som helst, men med lite mer vita kläder. Lite trist för det fanns helt klart potential. Jag hade röstat för lite mer driv i musiken, inte bara det här malande mellanspelet som blev nu. Får godkänt ändå, för det var coolt och jag hade roligt med jobbtjejerna.

Efter Otten blev det taxi hem och hela fyra brudar sov här inatt. Cattis och Jen tog soffan och jag och Sandra sov som gudar i min säng. Vi var tröttast imorse också, Cattis kunde knappt få ur oss några vettiga svar. Vid tolvtiden åkte vi till jobbet för att äta 'frukost' och blev kvar i hela fem timmar som fylldes av skitsnack och fikande. Mysigt :)

Ikväll har jag fixat lite här hemma (ser fortfarande för jävligt ut dock) och umgåtts med min bror. Käkade Donken och såg på lite tv.

Bra avslut.

Imorrn ska jag jobba 8-10 och sen har jag SEMESTEEER! Jag och Cattis ska busa lite med Andreas (hämnas) och sen ska jag hem för att släppa in en vaktmästare som ska byta skylt på min dörr så att jag verkligen bor här sen. Hihi :)
Semestern ska inledas med öl och så med Lisfis, Sanna och kanske Ellan. På lördag blir det Linköping och en återträff med härliga Platens.

Bra helg framför mig, minst sagt!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: