We're all stories in the end...

... just make it a good one!

you should all know, he is a dead man

Vad gör man när man sett igenom alla säsonger av Vänner inom loppet av bara några veckor?
Börjar om från början.
Oh yeah.

Jag gästspelade på Filmstaden idag. Det var... intressant. Det ger ju inte jättemycket inblick av en restaurang att stå i kassan men det var spännande. Något som jag stolt kan säga är i alla fall att vår restaurang är sååå mycket livligare. Men å andra sidan är ju Filmstadens kassalinje kontra kök&transportskåp lite större så avstånden underlättar ju inte kommunikationen direkt.

Mest förvirrande är att man hos oss får lära sig "DU SÄGER FAN TILL NÄR DU TAR SISTA AV NÅT ANNARS SKA DU DÖDEN DÖ!" ... ungefär (jag och Jerry väser bara "arslen..." emellanåt åt service när våra grejer tagit slut :p) ... medans på Filmstaden ska man inte säga till för det är beställaren/områdesledarens uppgift att hålla koll på sånt.
Intressant.
Three-to-one grejen är kul med. Blanda in mer matte och tänka i min vardag.
Blah.

Och deras läsktorn är sjukt fula och jag blev kladdig.
Punkt.

(: la la la... our customers favourite place and way to eat

 är bevisligen... MCDONALDS INGELSTA!

0% CSO för hela mars
100% GAP!

Fy. Fasiken. Så. Skönt.Jag är så stolt så glad så varm så lycklig :D

Vi är fan bäst i Norrköping!För er som inte jobbar på McDonalds och läser min blogg (ni är väl kanske fem stycken...) så är CSO en slags hemlig besökare som kommer två gånger varje månad. En gång i kassa och en gång i McDrive. Detta för att vi själva ska kunna se att vi lever upp till det vi lovar våra gäster. KSR&V vilket är kvalité, service, renlighet och värde. "Hemliga gästen" beställer en vanlig meny (inte kampanjer, happy meal, lilla menyn) utan grillorder eller liknanade och provar smak, utseende och så vidare. Sen får vi - eller tappar - poäng beroende på hur bra vi är.

Och vi är jävligt bra.

Mums the word...

Jag har helt klart en ny favoritfilm. Keeping Mum.Fy satan vad jag gillar Maggie Smith alltså. Mera krut får man ju leta efter! Dessutom påminner hon mig så mycket om Kerstin :)