We're all stories in the end...

... just make it a good one!

if the shoe fits, wear it (eventuellt: säg åt sverki skelögd...)

"Ryssland rasar över 'Tingeling' i Melodifestivalen..."

Vad ska man säga?

Känner man sig träffad och blir upprörd av något så fånigt som ett satirinslag i svensk tv kanske det inte ligger så långt ifrån sanningen och verkligheten?
Att Rysslands talesman på ambassaden fortsättningsvis sagt att Sverige (!) har en stel bild av Ryssland och borde se utanför sina egna landsgränser är ju bara skrattretande. Särskilt när ambassaden lär vara fylld av gamla commies och kgb-gubbar...
Sverige är ju världens mesigaste land som sen länge personifierar uttrycket "mellanmjölk" så att vi skulle vara kryddstarka nog att verkligen försöka reta upp våra grannar i öst är ju bara larvigt.
Ett land som försöker spela storebror med etniska utrensningar och ockupationer ända in på 2000-talet borde nog inte prata om att "vidga sina vyer" och släppa på sina gamla fördomar. Jag ska inte fastna för mycket i det här nu. Ryssland är inte direkt mitt favoritland...
Är man dessutom ett så stort land med en så... intressant... historia får man tamejfan räkna med sånt här!
Titta bara på all den satir som gjorts med USA i huvudrollen, alla dåliga skämt om Bush och för att inte tala om alla inslag med araber med missiler i bakfickan och så vidare. Ugh.
Töntigt.

Personligen tyckte jag att den låten var sjukt irriterande och drog ner betyget av årets Melodifestival ytterligare, men det är nog bara för att jag inte gillar den typen av humor någe vidare. Årets mellanakter var pinsamt dåliga och bara... äckliga.
Nu ljuger jag... jag tycker det är fruktansvärt roligt att vi petar Ryssland i ögonen, mohahahahahaha! Nej allvarligt...

Att sen försöka göra ESC till en politisk fråga och försöka bedriva storpolitik genom ren underhållningstv, det om något, borde vara belagt med höttande finger och bojkott.

Fast om vi faktiskt lyckas reta upp hela Ryssland och inte bara de stela käpp i arslet nissarna på ambassaden kan jag nog tänka mig att köpa skivan. Inte för att vi retar Ryssland utan för den simpla anledningen att SVERIGE retat upp någon, förnärmat någon... Hehe.

Sen tycker jag väl att det borde hända mer spännande saker i världen som är värt att rapportera om. Varför inte en uppföljning på hur det gick för de stackars plockade gässen?


Svensk media suger.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

ryssland is the mother fookin shit. bæsta landet genom tiderna.