We're all stories in the end...

... just make it a good one!

uh-ooh!

Jag vet inte om jag kan göra BSM rätta genom en sammanfattning. Att vara på kurs på McDonalds Business School är i alla fall något av det roligaste jag gjort hitills.

PISSETIDIGT måndagmorgon gick jag och Tess till resecentrum, mötte upp med Benny och Darren och for iväg mot Skärholmen. Första dagen hade vi Första Hjälpen och Brandutbildning. SJUKT spännande! Lärde mig massa nyttigt som jag ska försöka hålla kvar i huvudet... Dagen var lång och alla var oseriöst trötta.
På kvällen käkade vi buffé på hotellet, spelade Guitar Hero, jagade efter en Donken och slutade i baren på hotellet med lite blandat RLP folk (RLP är kursen för blivande restaurangchefer).

Tisdag så började själva BSM. Dagen for förbi och snart satt vi på abbonnerad buss till Hard Rock. På vägen dit bjöd Saman och Abbe på lite skämt, vi hade sångtävling och lite annat. Maten på Hard Rock va UNDERBAR! Vi försökte ta oss in på nån jävla rockbar, misslyckades och gick tillbaka. Mer öl, mer prat... taxi hem och sista drinken i baren. Efterfest på Pontus och Nouredine's rum. Kom i säng efter två. Ugh.
Upp till skolan vid åtta...
Fotboll och öl på O'Learys. Jag, Jonas och Joel blev sedan ditchade mitt i ödemarken av RLP-folk och tog då det mogna (okej skitförbannade) beslutet att gå hem. De andra kunde rent av skita ner sig, tänkte vi. Sen fick vi veta att alla frågat efter oss... vems fel det va att vi inte kom med, kan ju förbli osagt. En riktigt trevlig liten snärta! Pfha.
Anywho...

Torsdag och restaurangdag! Sjukt kul :D
Sista kvällen med gänget blev allsång i baren och alldeles för mycket... öl. Kom i säng rätt skapligt ändå, nöjd och glad. På fredagen hade vi sluttest och jag hamnade på Dean's List :D
Dean's List är en internationell lista där alla med ett provresultat över 92% hamnar. Fick dessutom en liten pin att ha i skjortan. Tjoho!

Avslutningsvis vill jag bara säga att BSM var bland det bästa som hänt mig, både för alla underbara människor jag lärde känna men också mycket för allt jag fått lära mig. Jag är mer motiverad att stanna på McDonalds nu än vad jag nånsin varit!

Puss!Sleep. Then translation.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: