We're all stories in the end...

... just make it a good one!

för man vill ju va en lärarstudent

Nolle-P är awesome, min nolle-grupp är kalas och jag är verkligen heltokig i kursen vi börjat med. Även om 'allmändidaktik' förmodligen låter som det konstigaste och tråkigaste i världen. Men det är så otroligt intressant! Är hemma i Norrköping i helgen. Otroligt skönt att ligga i sin säng :) och imorgon ska jag träffa mitt hjärta igen. Så visst, jag missar lite fadderhäng men jag behövde verkligen åka hem och stänga av nolle-p lite. Nåja :) nu ska jag sova!

by the by

Nästa onsdag tar jag första steget mot att bli scoutledare också.
Då är det dags för ledarsamling i Vidablickskyrkan!
Något jag sett fram emot hela sommaren. Och passar så bra med plugget med, en "utanför aktivitet" så jag har nåt vid sidan om heltidsplugget. Hade aldrig funkat med jobbet liksom, "nae jag kan bara jobba till 18 på onsdagar". Eller. Det är klart det kan funka men varjevarjevarje onsdag hade nog blivit knepigt. I vilket fall! Nu blir det asbra! Scouterna är verkligen något jag saknat. Slutade med scouterna nån gång i samma veva som konfirmationen började, för det var på samma dag. Sen tog jag aldrig upp det igen eftersom jag missat sista året som patrullscout. 

Men nu hoppar jag direkt på att bli ledare istället. Hoppas jag får börja mjukt bara, minns knappt hur man slår en knop - HAHA! Så jag ska kanske inte ha hand om de allra äldsta scouterna eftersom de lär veta mer än mig i dagsläget... Men jag tror det räcker med nån timme eller två så är minnet tillbaka. Det sitter ju lite i ryggmärgen, ändå. Allt sånt. Scoutsången, knep för knopar... Jo jo...

Det kommer bli så himla roligt :DScoutledarflisan, signar ut, slut!

call me ms. flisan

JAG KOM IN PÅ LÄRARPROGRAMMET!!! WAAAAH :D

Redan på måndag börjar det. Kommer läsa ämneslärare år 7-9 med ingång engelska, men man väljer även två ämnen till att undervisa i sen. SPÄNNANDE!

Åh jag är så glad! Har knappt fattat det än, men det ska bli så himla kul att göra något nytt. Även om det kommer kännas sjukt konstigt utan McDonalds i blodomloppet hela tiden.

Det jag ser fram emot mest av allt (förutom nolle-p och sånt skoj) är verkligen alla fasta tider. Ska bli sååå skönt att ha skola 8-17 typ och sen fri pluggtid.

Bäst av allt är hur rätt det här känns. Jag blev retad när jag va liten för att jag skulle bli lärare när jag va stor "tönt, du kommer säkert bli lärare" och det sa jag emot då fast jag innerst inne brann för att bli lärare. Och finns det nåt jag älskar mer än det engelska språket när det kommer till plugg? Naeva. Det kommer bli så braaa!

Så på måndag "flyttar" jag och lillebror hem till faster Tess i några dagar. Brorsan kom in på kogvet i Linköping så vi blir nollan ihop, awesome!

Jag skrev ut mitt nollan-pass idag med och ritade hur "jag ser ut". Asbra.Slående likt, jag vet :) bästa tycker jag är att jag ritat dit ett finger till så jag gör peace. POPISCH!Får se vartefter när man kommit in sig i plugget om det blir att flytta till Linköping. Men viktigast nu är att komma igång. Frågan är bara... kommer jag ihåg hur man pluggar...?