We're all stories in the end...

... just make it a good one!

call me ms. flisan

JAG KOM IN PÅ LÄRARPROGRAMMET!!! WAAAAH :D

Redan på måndag börjar det. Kommer läsa ämneslärare år 7-9 med ingång engelska, men man väljer även två ämnen till att undervisa i sen. SPÄNNANDE!

Åh jag är så glad! Har knappt fattat det än, men det ska bli så himla kul att göra något nytt. Även om det kommer kännas sjukt konstigt utan McDonalds i blodomloppet hela tiden.

Det jag ser fram emot mest av allt (förutom nolle-p och sånt skoj) är verkligen alla fasta tider. Ska bli sååå skönt att ha skola 8-17 typ och sen fri pluggtid.

Bäst av allt är hur rätt det här känns. Jag blev retad när jag va liten för att jag skulle bli lärare när jag va stor "tönt, du kommer säkert bli lärare" och det sa jag emot då fast jag innerst inne brann för att bli lärare. Och finns det nåt jag älskar mer än det engelska språket när det kommer till plugg? Naeva. Det kommer bli så braaa!

Så på måndag "flyttar" jag och lillebror hem till faster Tess i några dagar. Brorsan kom in på kogvet i Linköping så vi blir nollan ihop, awesome!

Jag skrev ut mitt nollan-pass idag med och ritade hur "jag ser ut". Asbra.Slående likt, jag vet :) bästa tycker jag är att jag ritat dit ett finger till så jag gör peace. POPISCH!Får se vartefter när man kommit in sig i plugget om det blir att flytta till Linköping. Men viktigast nu är att komma igång. Frågan är bara... kommer jag ihåg hur man pluggar...?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: