We're all stories in the end...

... just make it a good one!

Ungefär så här såg jag ut när jag fick läg...

img_0300 (MMS)

Ungefär så här såg jag ut när jag fick lägga mig idag. Dessutom är jag ju lite elektriskt explosiv som Pikachu :) Sjuuuk dag på jobbet! Folk ville veeerkligen ha denna lönen! Så blev sängen direkt efter ett bad ikväll. Ser på tv för första gången på veckor känns det som? Ser bara film annars. Men kommer nog somna rätt tidigt inatt. Jobbar 11-19 imorrn så kommer behöva va lite utvilad känner jag. Ledig fredag på det! Handla mat (snus) och kanske nåt på stan... Försöker spara pengar till i sommar/höst men går väl så där med det... Ehrm :) Lite mer tv och sen sova som sagt. Natti!

Jag saknarsaknarsaknar min man :( Kan inte...

img_7170 (MMS)

Jag saknarsaknarsaknar min man :( Kan inte sova och ska dessutom försöka sova ensam för andra natten i rad. Går aldrig bra. Sover mycket bättre med mitt egna element bredvid mig :) Men om ödet vill sig så ses vi imorrn. Kärleken hämtar mig efter jobbet så vi ses liiite i alla fall. Börjar ju 12 på måndag så måste åka rätt tidigt (: lämna en tröttmössa i sängen) men som sagt; hellre lite tid tillsammans än ingen. Kommer bli så bra när vi börjar plugga i höst och har typ samma schema. Ehh... Nog om det! Ska ge sovat ett försök till. Kramas med en kudde istället för min finaste... Suck.

Hockeykväll med kärleken ikväll :). Matche...

img_9898 (MMS)

Hockeykväll med kärleken ikväll :). Matchen slutade precis, Sverige vann inte helt otippat mot tyskarna. Har även hunnit med att färga Mikes hår. Eller ja, utväxten... Lagom kväll :) Vi såg Thor förut med - AWESOME!!! Imorrn blir det gästspel på Rondellen och sen är det dags för stängningshelg :) Meningsfull blogg jag bedriver numera känner jag. Ehh.