We're all stories in the end...

... just make it a good one!

Rooooosa ego! Naws. Imorrn åker det mesta ...

img_5365 (MMS)

Rooooosa ego! Naws. Imorrn åker det mesta av mitt hår av! Hoho! Och så ska jag boka tid för tatuering :) Men mest av allt ska jag fortsätta ha ångest över min hemtenta. En grupp har redan fått sitt resultat. Det har inte vi. Och jag blev nog underkänd ändå så det kommer inte synas på studentportalen i alla fall  :( blöh. Nu lägger jag ner mobilen och försöker sova! Lite glad iaf efter ett fint mail från Ruff, valberedningen för LSEK - här kommer Flisaaaaaan!

välja valde valt

Svälja
Svalde
Svalt?

Hoho.

Vi fick lämna in intresseanmälan för vilka ämnen vi vill läsa efter den inriktning vi har nu. Jag har engelska nu, men funderade på teknik och fysik sen. Jag minns NO som det roligaste på högstadiet nämligen. Det var mycket därför jag hamnade på naturvetenskapliga programmet sen med.
Meeen, som engelskalärare kunde jag inte välja fysik. I ett "NO-block" fanns biologi, kemi och teknik. Kemi har jag inte matten för, så det lutar åt teknik och biologi. Teknik är ett ämne jag tror stenhårt på att man kan utveckla till så mycket mer än vad vi gjorde.
Vi byggde pyramider, broar och kopplade ihop lampor.
Typ.

Dessutom är både biologi och teknik ämnen som jag skulle kunna tänka mig att undervisa i oavsett om jag får undervisa mycket i engelska eller inte. Om ni förstår hur jag menar.
Nåja.

Det är ju inget spikat än heller.
Men jag tänker då verkligen inte bli svenskalärare.
Ursch.

Imorgon väntar JOBB! Spännande, mycket spännande!
Jobbar 12-19 lördag och söndag. Rätt skön tid. Man hinner med både lunch och kvällsrusch, men man hinner också göra nåt av helgen. Perfekt!

Ikväll återstår bara att pilla i mig lite godis (jävla Hanna och Julia som drog med oss in på Hemmakväll och köpte godis. Allt är deras fel...) och se på Simpsons tills jag somnar.

Livet är hårt som student?

här kan man va


    

    

   


Den här helgen har varit galen.
Galet kul, galet lång och nu är jag galet trött.

Inledde med kravall i fredags. Förfest hemma hos fadder Filip och Björn där alkoholintag och lekar varvades. Det spelades golvpingis, dansades och spelades dryckesspel med snuskshots.
Runt elvasnåret vandrade vi till kravall på Kårallen där festen fortsatte. Kom därifrån med en bucket knuten i ovven och en vag föraning om hur baksmällan skulle te sig. Att man aldrig lär sig att hålla sig till en dricka istället för lite av allt.

Fyllekäk på Donken och sen en vandring hem till pojkarna i Skägget i den svinkalla natten. Vaknade på soffan med just den bakfylla jag förutspått. Inte så illamående men med överjävlig huvudvärk. Väckte min bror alldeles för sent och vi hann inte se mycket alls av Dra't i Spa't. Inte så mycket mer än leran, faktiskt.
Hem till Norrköping, en pizza på stan, en powernap och sen tillbaka till Linköping.

Jobb på Rumble 2030-0600 stod på schemat. Jag hamnade i Gasqueköket. Lite småtrist kan man tycka eftersom vi inte bytte pass, men jag är ju van vid ett hetsigt kök så det var roligt ändå. Fick hoppa in i garderoben litegrann också så jag hann se lite av festen i alla fall. Folk verkade ha roligt.

Runt kvart i fyra var stället tömt och de flesta jackor uthämtade. Vissa lyckostar fick gå hem. Vi andra... vi började städa. Hujedamig.
Skrev ut oss tjugo över sju, käkade Donkenfrulle med bror och några teknologer (vad hände där?!) och tog sen buss och pendel hemåt. Hemma vid niosnåret på morgonen.
Lagom sliten.

Idag har jag inte gjort många knop. Käkade pizza med bror igen och sen har jag mest legat still. Ätit lite chips... sett på tv...
Det er for vildt.

Har varit en sjukt rolig helg hur som helst! CM ska ha allt cred i världen för deras jobb med Dra't i Spa't och deras engagemang under helgen! Alla jobbare, hur underbara vi än må vara, kan inte riktigt jämföras med CM som slitit i stort sett dygnet runt och ändå står där och tackar oss i slutet av passet. Vi jobbade ju bara en del av tiden liksom. Dessutom har man ju provat på att jobba nu med... Frågan är när man ger sig på det igen, hahaha :D

Nu är det dags för en ny vecka. Föreläsningar, seminarium, scouterna och avsluta veckan med jobbhelg.

Det er, som sagt, for vildt.