We're all stories in the end...

... just make it a good one!

här kan man va


    

    

   


Den här helgen har varit galen.
Galet kul, galet lång och nu är jag galet trött.

Inledde med kravall i fredags. Förfest hemma hos fadder Filip och Björn där alkoholintag och lekar varvades. Det spelades golvpingis, dansades och spelades dryckesspel med snuskshots.
Runt elvasnåret vandrade vi till kravall på Kårallen där festen fortsatte. Kom därifrån med en bucket knuten i ovven och en vag föraning om hur baksmällan skulle te sig. Att man aldrig lär sig att hålla sig till en dricka istället för lite av allt.

Fyllekäk på Donken och sen en vandring hem till pojkarna i Skägget i den svinkalla natten. Vaknade på soffan med just den bakfylla jag förutspått. Inte så illamående men med överjävlig huvudvärk. Väckte min bror alldeles för sent och vi hann inte se mycket alls av Dra't i Spa't. Inte så mycket mer än leran, faktiskt.
Hem till Norrköping, en pizza på stan, en powernap och sen tillbaka till Linköping.

Jobb på Rumble 2030-0600 stod på schemat. Jag hamnade i Gasqueköket. Lite småtrist kan man tycka eftersom vi inte bytte pass, men jag är ju van vid ett hetsigt kök så det var roligt ändå. Fick hoppa in i garderoben litegrann också så jag hann se lite av festen i alla fall. Folk verkade ha roligt.

Runt kvart i fyra var stället tömt och de flesta jackor uthämtade. Vissa lyckostar fick gå hem. Vi andra... vi började städa. Hujedamig.
Skrev ut oss tjugo över sju, käkade Donkenfrulle med bror och några teknologer (vad hände där?!) och tog sen buss och pendel hemåt. Hemma vid niosnåret på morgonen.
Lagom sliten.

Idag har jag inte gjort många knop. Käkade pizza med bror igen och sen har jag mest legat still. Ätit lite chips... sett på tv...
Det er for vildt.

Har varit en sjukt rolig helg hur som helst! CM ska ha allt cred i världen för deras jobb med Dra't i Spa't och deras engagemang under helgen! Alla jobbare, hur underbara vi än må vara, kan inte riktigt jämföras med CM som slitit i stort sett dygnet runt och ändå står där och tackar oss i slutet av passet. Vi jobbade ju bara en del av tiden liksom. Dessutom har man ju provat på att jobba nu med... Frågan är när man ger sig på det igen, hahaha :D

Nu är det dags för en ny vecka. Föreläsningar, seminarium, scouterna och avsluta veckan med jobbhelg.

Det er, som sagt, for vildt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: