We're all stories in the end...

... just make it a good one!

välja valde valt

Svälja
Svalde
Svalt?

Hoho.

Vi fick lämna in intresseanmälan för vilka ämnen vi vill läsa efter den inriktning vi har nu. Jag har engelska nu, men funderade på teknik och fysik sen. Jag minns NO som det roligaste på högstadiet nämligen. Det var mycket därför jag hamnade på naturvetenskapliga programmet sen med.
Meeen, som engelskalärare kunde jag inte välja fysik. I ett "NO-block" fanns biologi, kemi och teknik. Kemi har jag inte matten för, så det lutar åt teknik och biologi. Teknik är ett ämne jag tror stenhårt på att man kan utveckla till så mycket mer än vad vi gjorde.
Vi byggde pyramider, broar och kopplade ihop lampor.
Typ.

Dessutom är både biologi och teknik ämnen som jag skulle kunna tänka mig att undervisa i oavsett om jag får undervisa mycket i engelska eller inte. Om ni förstår hur jag menar.
Nåja.

Det är ju inget spikat än heller.
Men jag tänker då verkligen inte bli svenskalärare.
Ursch.

Imorgon väntar JOBB! Spännande, mycket spännande!
Jobbar 12-19 lördag och söndag. Rätt skön tid. Man hinner med både lunch och kvällsrusch, men man hinner också göra nåt av helgen. Perfekt!

Ikväll återstår bara att pilla i mig lite godis (jävla Hanna och Julia som drog med oss in på Hemmakväll och köpte godis. Allt är deras fel...) och se på Simpsons tills jag somnar.

Livet är hårt som student?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: