We're all stories in the end...

... just make it a good one!

Syrri och jag såg Hunger Games på bio.  Nä...

img_2784 (MMS)

Syrri och jag såg Hunger Games på bio.  När jag skämtsamt sa att vi varit på Harrys drämde Mary en godispåse i huvudet på mig. Men hon är helt okej med att jag tar med min fjortonåriga syster på morbida mördarspel-filmer. Hehe.  Men nej, det var hon inte. Mitt arv är nog obefintligt nu...

go little bad girl, little bad girl

Gick upp alldeles för tidigt idag. Jag är ju trots allt ledig så att gå upp innan tio borde inte vara okej.
Men jag hade tid hos Polisen för att fixa pass och nytt ID-kort. Så jag fick snällt dra mig upp i svinottan. Det är fan värre att gå upp innan tio när man är ledig än att gå upp innan fem när man öppnar.
Av nån anledning?
Var på polishuset trettio minuter för tidigt också. Bra jobbat idiot. Så jag fick sitta och vänta. Men blev klar tidigt ändå. Bilden blev sååå bra. Eh.
"Är du 179 fortfarande?"
"Ja?"
"Du ser längre ut?"
.... min graciösa cirkuspose efter det för att visa mina klackar är jag glad att ingen fotade. Sexy momma.

Känns så där att big brother har mina fingeravtryck nu dock. Det gör ju mina planer på det perfekta brottet lite komplicerade. Fudge.

Tog spåris hem, åt lite lunch och somnade och sov ifatt två timmar. Hade inte en bra natt inatt. Vaknade hela tiden av mardrömmar. Hade lagt mig konstigt på armen och ena benet så det gjorde skitont i drömmen när jag sprang från zombies. Såg ett avsnitt av the Walking Dead igår men mer blir det inte. Fyfan. Fler kassa idéer eller?!

Har kommit på värsta bästa lunchen! Keso (alltid keso) som man rör ner lite dressingpulver i (ingen olja med andra ord!) och lite tomater och gurka. Bara att röra ihop och njuta!
Har provat Kissies kesellaröra med, den var ju tyvärr asgod och man blev tjockmätt av den. Kanske kan komma i shortsen från förra sommaren i tid ändå. Hoho!


Ikväll ska jag hem till pappa och äta wok. Vild fredag! Men hoppar utgång med brudarna för att orka med jobbfesten imorrn. Jag är så jävla klen när det kommer till dricka så jag kommer inte klara två dagar. Men vi får se, kanske svänger förbi efter att jag varit hos pappa.
Syrran och jag ska se Hunger Games (igen) i alla fall. Och Once Upon A Time. Typiskt bra systerhäng!

Nu ringde min fruga så det är bäst att jag löper till spårisen... Don't wanna keep her waiting :p


Cheers!

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

999 saker.
om hela skivan är så bra har kent gjort det igen.