We're all stories in the end...

... just make it a good one!

I wish everyday could be like christmas

Idag vaknade jag halv nio och kunde inte somna om. Jag har fortfarande inte ätit någon frukost, fast att jag lovat mig själv att äta en macka med julskinka på.
Ska gå till skolan i frack sen, för julfoto och Öppet hus. Men som sagt, kanske ska äta något först. Men jag är verkligen ingen matmänniska. Och särskilt inte när datorn är ledig och man kan spela av sig lite.

Jag hade planer för den kommande helgen men i återkommande vanlig ordning blir jag åsidosatt och nu är jag fanimej trött på det! Jag tänker sitta hemma och vara sur. Eller ja, trevlig mot min familj då.
PFF!
På lördag ska jag julstöka här hemma och förmodligen på födelsedagsfest på kvällen. Men vi får se hur det blir med den saken, får inte gå hemifrån förens jag gjort allt på min städlista som pappa och Marie skrivit. Och med min vanliga städkapacitet kan det ju ta lite tid. Vi får se.

Just nu lyser solen igenom vårt köksfönster och rakt in i mitt högra öga. Det är mycket irriterande men jag vet inte vad jag ska göra åt saken, så jag får väl härda ut. Helt enkelt.

Mer jul!