We're all stories in the end...

... just make it a good one!

sommarsommarsommar.

Som jag redan berättat var jag uppe innan lunchtimmen igår och var på Manpower och skrev på kontrakt. Efter det gick jag hem och slöade en stund (:tittade på serier) innan jag knallade upp till skolan och jobbade med FINIS.
Efter skolan var det hemåt igen, ett bad, lite tv, lite dator och två mackor innan Johanna kom och hämtade upp mig och vi for till Gransjönäs. Med i bilen fanns också Grahn och Karin och i stort sett var det vi som var hela kalaset. Vi tog oss i alla fall det enda bordet vid badet och de började grilla.
Det var snorkallt, bör även tilläggas och jag satt där i shorts.
Sällskapet åt i alla fall sin grillkorv och vi var snart i full färd med att svida om till badkläder. Jag ångrade bittert detta drag och stod långt och länge på bryggan i ångest över mitt badbeslut. Jag hoppade i alla fall i till slut, men var ur vattnet lika snabbt och snart på väg till mina varma kläder igen.
Snuttis och en massa andra pojkar var där en sväng men försvann ganska så snart igen och vi var inte långt efter dem på hemvägen.

Väl hemma blev det klart att alla är sega, ofestiga jäklar så jag gjorde mig redo "to hit the sack" och skickade ett ursäktande sms till folket på pubrunda men blev snart uppringd och övertalad att följa med.
Nu är jag inte den mest svårflörtade kanske, så det krävdes inte så mycket övertalning :)
Jag traskade iväg till Highlander Inn och sällade mig till folket där. Vi hann även med Deli, Cromwell och Max innan det var dags att gå hem.
Hm. Trodde jag.
Jag tänkte svänga vid Palace och möttes återigen arga blickar och kommentarer och jag hänvisar igen till att jag ändå är rätt godtrogen och lättövertalad. Så jag följde med Niklas och Greger en stund till.
Detta till trots att jag stått ut med säkert fyra timmar INTENSIVT lumparsnack.
Yeah...
Hemma hos Niklas lyssnade vi på lite musik och pratade en stund.
Greger fick sova på kartonger på golvet, medans jag fick en plats i sängen :p

"Ni vet inte vad riktig komfort är..." grymtade Greger mellan knappandet på sin telefon.

Runt halv tio kom Gregers päron susandes i bil och jag fick skjuts hem till dörrn, smög in i lägenheten, drog på mig min pyjamas och sov som en sork till tre nån gång.

Det här var i alla fall det mest vakna dygnet sen jag gick i skolan och jag hade riktigt kul större delen av tiden :D

Nu ska jag hem till mor och hälsa på min lille tuss som brutit handleden :/


Puss och så,
Flucifer