We're all stories in the end...

... just make it a good one!

kvinnor som hatar män.

Jag insåg något efter igår.
Jag känner faktiskt ett enormt förakt mot män.
Framförallt fulla män.
Hela den här grejen "jag är full och därför är jag en alfa hane som får talla vem jag vill på rumpan och hon ska bara tacka och ta emot annars är hon en slampa".
Hela den här grejen "jag kan smsa eller ringa henne nu för jag är full eller hon är full och då kan jag använda stora ord och inte låtsas om hur det egentligen är och få henne att tro att det finns en möjlighet igen."

Dels det.
Dels att... ni är så vidriga. Gång på gång på gång blir man överkörd, lurad, utnyttjad, vilseledd, trampad på, tafsad på och behandlad som en leksak.
Det värsta av allt är... att jag alltid brukar pffta lite åt mina vänners problem för jag tycker det är så larvigt att bekymra sig med sånt.
Men igår slog det mig. Allt skit jag tagit emot, accepterat, försökt förstå, det är ju faktiskt bara naturvidrigt. Karin har så rätt. Jag tänker sluta nu. Det finns ingen mening med den kontakten längre, när det enda jag får ut av den är lidande och ångest.
Consider it broken.

Självklart finns det svin bland kvinnor också. Inte så. Och jag gillar mina killkompisar över allt annat. Om ni ens vore hälften av dom skulle alla tjejer vara lyckliga!

Men missförstå mig rätt. Urtypen av en 20-25 årig kille är med allra största sannolikhet antingen bög eller dum i huvudet.

Än så länge tyder alla mina beräkningar och efterforskningar på det. Ni får ju gärna försöka motbevisa mig, jag väntar fortfarande på en riktig, vill inte säga man, så jag säger människa som kan visa för mig att allt skit som drabbat mig och mina vänner bara varit tillfälligheter och att det finns nåt så mycket bättre där ute. Upp till bevis!

Och kom inte och säg att jag inte varit öppen för alla typer, åldrar, tillvägagångssätt att starta en relation.

Ni suger.

Tills dess överväger jag att helt hänge mig åt kvinnor istället.
Tjejer kysser dessutom mycket bättre.

Punkt & slut på hatandet.