We're all stories in the end...

... just make it a good one!

I'm in love

Mer pepp låt finns nog inte just nu.
 
I'm In Love - Kastenholt & Dee
 
Sen om det faktiskt vore så att jag är vad låten beskriver så vore det ju ännu bättre?
Det vore himla trevligt att bli kär, eller för all del bara lite förälskad.
"Brukar" ju bli det på sommaren. Kanske för att man är ute bland folk mer än på vintern när det verkligen bara är gå till jobbet - gå hem - va inte ute i svinkylan mer än nödvändigt som gäller.
 
Idag är officiellt min första semesterdag. 11 dagar till av ledighet och jag har INGENTING inplanerat. Det känns ju... stabilt.
Bajs.
 
Way Out West är nästa vecka och jag vill verkligen dit men eftersom jag är världens kanske sämsta planerare av min egen tid så har jag varken köpt biljett eller kollat upp boende. Och det lär ju va rätt fullt under de dagarna. Sen vet jag knappt om nån ska dit heller, men sånt brukar väl lösa sig vartefter.
Men ska ni dit får ni gärna ta med mig. Jag kan sova på golvet.
 
Till helgen ska jag förmodligen ut med jobbet. Jag vill på Stockholm Pride. Jag vill VERKLIGEN på Stockholm Pride men jag kommer till samma återvändsgränd igen - det är ingen som ska dit.
Mitt nyårslöfte får nog bli att skaffa lite fler vänner...
Men helgen kan bli fin ändå. Även om det inte är direkt bäddat för nån sommarfling när man går ut med jobbet. Går man ut med jobbet blir det Puls (vilket för all del har varit sjukt kul senaste gångerna) men de flesta som är där är typ... 3-5 år yngre.
And I've had my share of lammkött thank you very much.
 
Problemet egentligen är väl att varken nattklubb eller barhäng är drömscenen för att hitta sin livskamrat direkt. De mesta som rör sig på dansgolvet i den här staden är antingen upptaget eller äckligt.
Eller jag vet helt ärligt inte. Jag tror jag har gett upp lite smått och numera bara väntar på att bli positivt överraskad av en karl som kan bete sig.
 
Wow. Det här inlägget tog en helt annan sväng än förväntat.
Nåja.
 
Dazzle me.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: