We're all stories in the end...

... just make it a good one!

nothing but love


första kvällen på summerburst


bella och jag tog oss ett snabbt pyjamasparty innan rummet fylldes på av folk efterfest-förfest, så att säga


sista kvällen på summerburst, fortfarande taggade och helt loca!Summerburst va helt jävla galet. Från det att vi stod vid Östgötateatern och vänta på grabbarna tills det att jag somnade igen hemma på soffan har det varit sån total eufori! Att gå under jorden vid T-Centralen i mulet blaskväder och sen komma upp ur tunneln vid Stadion och mötas av stekande sol - det är bara så jävla fett (och flyt)!
Direkt när vi kom in i fredags va det verkligen kaos och hysteri direkt, dansade överallt, formligen svävade fram hela kvällen. Tappade lite pepp när vi börja frysa som svin men den kom snabbt tillbaka. Har så många sjuka minnen med mig hem, och roliga citat som jag kommer ta med mig hela livet!
Det som imponerat mest på mig, jag har ändå en del festivaler i ryggen, är GLÄDJEN - det var bara fest överallt, alla dansade, oavsett om man stod längst fram eller i trängseln inne på barområdet. Det har jag aldrig varit med om förr, då har det verkligen varit, träng dig fram om du ska hoppa annars får du fan stå still ditt lilla popluder. Typ så.

Helt klart med på topplistan över festivaler. Roskilde ligger fortfarande på topp men jag tror fan Summerburst får peta ner Hultsfred från sin andraplats just på grund av all glädje, dans och att ALLA va så jävla pepp :D

Förutom tjejen vi nästan slog ner i toakön. Typ roligaste på hela helgen? Bruden försöker tränga sig i helvetets egna toakö. Alla brudar flippar, fäller ut klorna och mobiliserar sig i ett girl power-gäng och sliter och drar i tjejen som gör allt för att hålla sig kvar i dörrkarmarna. "Det tar bara en minut alltså..." - "DU SKA UUUUT DÖÖÖDA FAAAN HELLER DRAAA!" ... tjejer <3
Sen kom hennes stropp till pojkvän som blev bortknuffad av typ tre brudar, blev asrädd och gick igen. Applåderna när vakten kom och hämta henne och alla skrik efter det - det är nog mitt mest brudiga moment ever.
Oh to be 14 again...

Helgen var verkligen något jag behövde. Vilken urladdning!
Ledig imorrn också, sen kör vi på fyra dagars jobb med minst en rekorddag innan det är dags för galen midsommar!

2012 har verkligen börjat svänga om från total piss till något bra nu! Summerburst kan verkligen stå för sitt SUMMER STARTS HERE! Midsommar som sagt, 40 dagar tills OS börjar och så släppte SHM sin spelning i Stockholm den 24 november.

Börja ladda för Summerburst'13 redan nu! Eller Swedish House Festival, som de pratade om PSL, haha :D Det vore ju inget annat än just ... E P I C
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: