We're all stories in the end...

... just make it a good one!

tvångsmässigt bloggande

Hittade just en hel radda med citat i min iPhone från helgen. Det är verkligen en så larvig och typisk Flisan-grej att skriva ner sånt.
Men vad vore jag för spammer i era liv om jag inte delade med mig?


"Han trodde du hette Loppan"
Flisan, Loppan. Typ samma sak. Ungefär som när en av mina bästa polares ex trodde att hon umgicks med en japan; Fli-San.

"Vart är ni då? Vad finns runtomkring liksom?"
"Vi är vid ett McDonalds..."
"Det finns ju mer än EN McDonalds i Stockholm... Vilken gata är ni på?"
"Vet inte. Du får prata med Simon istället"

ELLER: Hur man guidar skåningarna till vårt hotell.

"Menåååh va bra att Bengan har randigt på sig när iiiiingen annan har randigt på sig"
...
"Det är ju så braaaa att Bengan har randigt på sig när alla andra har randigt på sig!"
"RUTIGT BELLA! RUTIGT!!!"


Sen har jag några väldigt svårtydda rader om hur Bella och jag gick vilse på väg hem. Mindfuck deluxe när vi tror att vi gått av på samma hållplats som vi klev på t-banan mot Stadion men helt plötsligt är vid Sergels Torg typ?! Tuuur att det är så lätt att hitta i Stockholm. Men vi hittade ju hem i alla fall. Och gick nästan-vilse natten efter det också när vi tyckte att det inte var så långt att gå från Stadion till hotellet. Hö. Jag hade varit pissnödig i typ en timme och det tog oss nog närmare en timme att hitta hem också.
Sjukt värd helg i alla fall. Längesen jag hade så roligt på så kort tid. Även om jag kan ångra lite att vi inte såg fler spelningar.
Typ. Adrian Lux.
Det kommer äta upp mig inifrån.
Men det kommer ju fler gånger.

Nu är det pepp inför jobb imorrn som gäller! Fyra dagar jobb och sen midsommar i Skärgården! Så jävla svenskt och jag älskar det.
Sen är det stenhårt jobb som gäller till augusti då jag har min sista semester. Har inget planerat då dock men funderar på att dra till Way Out West "bara för att". De har ändå rätt många bra bokningar som vore nice att ha sett.


vy från damernas på stadion där the girl mob nästan slog ner en tjejbästa brudarnagod-natt-mms till bella "hela sängen själv, bitch"Summerburstlördag på Summerburstmin cheerleader uniform. Eller. En av tre... Jag är all set för kinky games nu. Bara att ni ställer er i kö. Jag äger faktiskt ett par pompoms sen tidigare äventyr som Claire Bennet från Heroes. Komsikomsi. Jag laddar kameran så länge...Det här var helgen när jag för första gången blev så förbannad att jag skrek åt min bästa vän som en hysterisk morsa, helgen när jag köpte tre cheerleader uniformer, det här var helgen när jag bytte namn till Loppan, när jag sov i ett rum helt utan fönster (hotellet, ingen fara mamma), när jag mmsade mjukporriga bilder på mig själv till Bella (se ovan), helgen när jag gick så vilse i Stockholm att jag övervägde att betala vad som helst för en taxi hem, helgen när jag insåg hur stor plats dansmusiken börjat ta i mitt liv, helgen när jag festade med folk jag inte alls känner i vår lilla hotellsäng, helgen när jag välte ut Bella ur hotellrummet genom att öppna dörren...

Helt klart en av de bästa helgerna på flera år. 2012 vänder nu. About god damn time!
Summer starts here.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Fanny
skriven :

vart har du köpt cheer uniformen?= :)