We're all stories in the end...

... just make it a good one!

a good girl gone wild

Fem dagar av jobb - check!
Meeen så bra det gått!
Har verkligen kommit in i det nu. Har mycket att ta igen än, basics liksom, men det känns verkligen att jag är på gång nu. Blir bättre för varje dag som går. And I'm lovin' it!
Har blivit en räsersnabb jävel på att räkna av kassorna med. Kommer in i det igen, som sagt. Har tagit alla dagskassor, waste, ny laguppställning och efterskift på knappa 40 minuter senaste dagarna. Effektiv!
I'm baaack!

Ligger dessutom etta på listan för CSO-resultat i april för vår patch påpekade Patrik igår. Något jag inte sett själv. Jag är ju bara CSO-ansvarig, daoups. Och jag som är en sån skrytflis! Men helt ärligt, det blir inga nollor utan mitt underbara team av medarbetare.


Vi tävlade mot en annan restaurang i Norrköping i helgen också, "Champions Leauge", på initiationstid på BOP och totaltid i McDrive.
114 produkter på peak idag och 7s svarstid.
Just sayin'

För er som förstår. Måste vara så sjukt värdelöst att läsa annars. Eller. Jag anser väl inte att min blogg är så värdefull ur ett Donken-perspektiv heller förvisso...


Efter min räserräkning idag väntade jag in Bellis och Sanna på jobbet. Sanna skulle stänga så jag åkte med biltjuvsbella till Nordic och solade. Ahhhh. Blir så himla pigg och laddad av det. Men inte så brun, tyvärr... Haha!
Så jävla rolig eftermiddag med Bella. Morgonen med förstås när vi öppnade, men bilfärden va nåt i särklass.
Det roliga är ju att allt började med att Sanna kom in och sa "ska du åka med Bella sen?!" och varnade mig (igen) för hennes bilkörning.
Det va inte så farligt.
Tills betonpelaren i parkeringshuset. Och Bella kollade på bilar... Dramadramadrama! Eller när vi prejade ut en bil i rondellen... bra där.

Åkte hem till syrran en snabbis med, köpte varsin marängswiss på Filmstan och satt sen på balkongen hos pappa & Marie och flamsa. Sen va lillpyrr tvungen att gå och lägga sig så då fick jag snällt åka hem. Men i helgen blir det massa systertid! FLAMSIGT! Åh va jag har skrattat mycket idag, och hela helgen.
Sol ute, sol inne.Det här kommer bli en grym sommar.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: