We're all stories in the end...

... just make it a good one!

där jag hänger min hattImorrn ska jag träffa den här sköna bönan och jobba lite på brännan. Mysdag med min Sannis! Båda är lediga - flyt! Efter det ska jag hem till syrran och se sista Once Upon A Time. Är så sjukt otålig nu men har lovat att vi ska se det ihop så jag får snällt vänta... ihk.

Jobbet idag var så där som måndagar alltid är. Kan aldrig somna i tid när jag varit ledig en söndag. Så va lagom grå under ögonen imorse men kom igång ändå. Blev en lååång dag. Men jag är ledig imorgon så det gjorde inget. Kunde hjälpa Patrik och gänget lite i alla fall.
När jag landat hemma fjäskade jag in mig i ett hotellrum för Summerburst. Bella får snällt sova med mig och så kan Sanna dela rum med sin mr Bula. Det kommer bli epic. Jag längtar! SEBASTIAN INGROSSO! Åh. Mannen jag ska gifta mig med!
Löste sig med mitt biljettklanteri med, sjukt bra service att makulera mitt korkade försök till att kolla priserna. Fattar ju inte vad jag gör och bokar upp mig på grejer. Blond? Flisan? Nääh... Det gör mitt servicehjärta varmt.

Nåt annat som gör mitt servicehjärta varmt är 9% TTM. För er som förstår.
Som om ni brukar förstå vad jag menar annars...
Njava?

Nu blir det några avsnitt med How I Met Your Mother och sen sova så jag orkar upp imorrn.

Avslutar med ett fint citat:

Bror: "Bara han inte kör spray-tan och discopump kan jag acceptera honom"
Flis: "Nu får du förklara ord här igen, discopump?"
Bror: "Tränar överkropp + armar på gymmet... Har piprensare till ben"

- bror goes öststat-brur på sin syster. Fint.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: