We're all stories in the end...

... just make it a good one!

nothing messes up your friday like realizing it's only tuesday

Grymt bra jobbdag. Pumpade in en 18-timme och en 15-timme på det. Stolt tjej :D
Så sjuuukt impad av mitt BOP-team idag med. 113 produkter på en timme med 8s initiation time. LOCA!
Nog om Donken. Whapp.

Träffade min brur lite snabbt förut. Han kom och "hämtade" mig på jobbet. Eh. Gick en attacksnabb sväng på Maxi och sällade hem på bussen. Kvalitétstid!
Landade här hemma för en dryg timme sen. Vill verkligen göra något med den här kvällen men är rätt sleten så blir nog att bunkra med lite gott och kolla sista avsnitten av Vampire Diaries, som jag lovat Vanessa att jag ska göra.

Imorrn väntar öppning och barnbidragshelg. Lääängesen jag jobbade barnbidragshelg, kan bli nice. Jobbar ju oftast lönehelgen.
Vilket tar oss till nästa, epic note - JAG HAR LEDIG LÖNEHELG :D
Och det är Melodifestivalfinal! Hur nice?! Jag ska sova över hemma hos syrran då. Har bjudit in några väl valda vänner (till er andra kan jag meddela att några sms sitter fast i min utkorg... Eller?) på schlagermiddag och mys på lördagen. Känner inte för att gå ut nästa helg, även om det är löning. Faktiskt. Blev lagom avskräckt av Puls i lördags. Som vanligt. Och sen trillar jag dit igen nån vecka senare, allt är som bortblåst ur mitt minne. Nåja.

Tänkte lura med min syster på stan och shoppa garderob till (ja, gissa vad jag ska tjata om nu) Summerburst då med. Sweet.

Dagens snyggaste:

- min och Linas rugbytacklingkrock i fronten. Lina fick min armbåge rakt på halsen, jag snurrade ett halvt varv, tappade larmet och studsade in i HLZ:en.
Två assistenter va det ja... :)
En oroväckande tanke slog mig just. Jag har lagat mat i mitt kök en gång den här månaden.
Oups. Jobbar jag på en restaurang? Nääh...
Tjock'12 is the shit!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: