We're all stories in the end...

... just make it a good one!

sir, this is a falafel stand and you're sitting in the hummus

Hade en grym utekväll igår, dansade på bord, drack drinkar, shots, skumpa... Minns inget alls av Hugos typ så jag svarar på lite frågor från Gaymasen istället.

1. Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?

Att jag varje dag vet att vad skit som än händer så finns det alltid nåt som kommer få mig på bra humör med din blogg. Oavsett om det är nåt pinsamt du erkänner att du gjort, nån kärleksförklaring till en maträtt eller godis eller bara nån skön kommentar om vad som helst. Fasen va fjäskigt det där blev. HAHA!

2. Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?
Det hade ju varit rätt grymt att få vara en dinosaurie. En långhals. Menehh... Jag skulle nog vilja vara nåt läskigt djur och skrämma skiten ur folk hela dagarna.

3. Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?
Alla får en chans att fucka upp sina liv

4. Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?

Jag tror cancer. Men jag slipper gärna.

5. Värme eller kyla?

Alltså jag HATAR att frysa. Jag blir arg, på riktigt, om jag fryser för mycket. Så värme. För blir man så där äckelvarm och svettig kan man ju klä av sig eller åka och bada eller bara ligga i skuggan och flåsa. Fryser man däremot... näe fy fan. Jag hatarhatarhatar kyla.

6. Mac eller PC?
Mac. Finns inget mer att säga.

7. Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?
HAHA! Det kanske är ett roligt odjur. Som en gigantisk badleksak. Eller långhalsen jag snurrade om förut. Kanske kan få åka rutschbana på hanses hals!

8. Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?

Alan Rickman. Jag är så larvigt kär i den gubben. Går han dessutom med på att klä ut sig till Snape igen så kommer jag nog aldrig lämna det sovrummet...

9. ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?
Alltså snoppar är för jävla fula. De ser så dumma ut. Men snippor (snippar?) är inget godis för ögat heller med alla skrymslen och hår. Huäh. Sköna att leka med, men inget jag tycker man behöver visa upp mer än nödvändigt.

10. Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?

Helt klart Mother Monster. Jag har ingen större tillit för presidenten. Tror att jag och Gaga skulle kunna påverka bra mycket mer om vi va fulla tillsammans i en vecka...


http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_full_width_scaled/hash/b5/18/b51848285824826efb67eb2370f856e8.jpg

nomnomnomnom...


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Gaymasen
skriven :

Hahaha älskar svaren och tack för fina ord om mig och min blogg. :))



Men... Alan Rickman? Seriously? Nej tack. Du är nog bara Harry Potter-skadad. ^^



Tack för att du tog dig tid att besvara utmaningen, kul att läsa :))