We're all stories in the end...

... just make it a good one!

we're goin up up up up up up up up...

Har haft en så skööön ledig helg!

 

"Flyttade hem" i fredags. Har bott på monstermadrassen i syrrans rum för tre nätter. Har träningsvärk i magen efter det, haha!

I fredags blev det inte mycket gjort, kom hem runt 22 (tack Henka för skjutsen!) och hemma hos papi väntade mat framdukat. Käkade som en redig karl (okej, det va sallad, men ändå) och sen däckade vi redan vid 23-snåret. Vaknade tidigt på lördagen och gick till badhuset. De få timmar denna helg som inte var stekvarma var vi på badhuset. Sjukt bra timing. Vi gav upp, för vi frös. När vi va typ 25 meter ifrån porten hemma bröt solen igenom och himlen blev klarblå.

Karma.

 

Vi gick en sväng på stan, fixade med allt inför kvällen och hade sen en mysig schlagerkväll. Pappa rymde hem från sin övning med, så vi fick lite sällskap. Han åkte dock tillbaka till sin övning med HV igen på söndagen. Jag och syrran tog en sväng till på stan och köpte varsin Mockingjay-pin och sen la vi oss och pressa i Vasaparken bland alla cirkusdjur (!).

 

På kvällen blev det biomys och kvällen avslutades med hemlagad pizza med pappa.

 

 

 

Så.

Nu har vi sammanfattat det.

Fint.

 

Imorrn väntar en stängning på mig och på onsdag är det patch-aktivitet med jobbet och alla restauranger :D Är ledig på torsdag med så blir nog utgång. Minsann minsann...

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: