We're all stories in the end...

... just make it a good one!

don't know 'bout your brain, but you look alright

 
Blev en riktigt trevlig nyårsafton för denna fröken. Jobbade till strax innan sex, tog en attackrunda på ICA med Lina och panikköpte strumpbyxor och tog mig hem, bytte om och va på middagen inom en timme. Rätt bra jobbat om jag får säga det själv.
Nyårsafton bestod av 3 goda rätter, roliga lekar och mycket vin och bubbelvin.
2012 fick ett mycket värdigare avslut än början, om vi säger så.
 
Det känns ändå bra att avsluta ett år som gått ner så mycket i början med så mycket bra på gång. Jag känner mig verkligen som en helt annan person än den jag var i början av förra året. Emotionellt överkörd och långt efter med studierna valde jag att hoppa av lärarutbildningen och börja jobba. Trots mycket slit och press tror jag det var mitt bästa beslut 2012. Hade aldrig varit där jag är nu om jag inte vågat börja om och lämna så mycket trasigt bakom mig.
Jag gillar hur det är nu. Mer eller mindre i alla fall. Men man blir ju aldrig helt nöjd. Jag väljer att se det som så att när jag känner att jag faktiskt vill gå upp om mornarna så måste ju det mesta i livet stämma? 
Det tror jag minsann.
 
Vi pratade om vad vi vill åstadkomma år 2013 igår.
Jag har inga direkta målsättningar så. Jag ska jobba hårt, åka på festivaler, åka till England... faktiskt bara ha ett helt jävla roligt år.
 
Innan jag blir vuxen på riktigt, ni vet.
Gammal som gatan.

Satan...
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Misha
skriven :

Gammal som gatan my ass. Vad e da jag?!