We're all stories in the end...

... just make it a good one!

eye-patches are cool

Dags för en allmän uppdatering?
 
Alla prover är nu tagna och jag har även varit på neurokirurgiska kliniken i Linköping. Man vet fortfarande inte vad jag har och varför.
Därför ska vi nu vänta ca 2 veckor till för ytterligare en röntgen med MR. För att se om min lilla pryl växer/krymper/står still.
 
Om det blir operation så är det ca 12-15h på bordet som gäller och 2-3 månader återhämtning. Känns så där, men samtidigt vill jag bli av med eländet och kunna se utan en piratlapp.
Även om jag ser otroligt bad ass ut vad jag än har på mig.
 
Det jag har tumör/blåsa/cysta sitter så illa till som det bara kan, absolut sämst tänkbara stället (jätteskönt att höra, eh?) mitt inne i hjärnan, på hjärnstammen där ryggraden går upp. När jag fick se bilderna nu igår så frågade jag såklart läkaren "kan ni verkligen ta bort den" och då svarade han "ja, det är vad vi gör" men självklart betonades riskerna och så som det medför. Vid en operation så kommer man få krångla sig förbi en himla massa nerver och pulsådror, men det har gjorts innan liksom.
Personligen är jag inte så orolig för själva momentet "operation" utan jag är mer rädd för vad de kommer hitta där inne.
Alienbebis?
Ofödd tvillingsyster?
Spindelägg?
Vem vet.
 
Jag är en väldigt praktisk människa. Så länge det finns en plan, väg, idé så är jag med. Jag tror även att det är därför jag lyckas behålla mitt lugn (någorlunda). Saker som jag fastnat på är, helt seriöst, vad händer om jag blir kissnödig när jag ligger och har vaknat? Tänk om jag inte får kateter? Vem ska ge mig pottan liksom?
Väldigt sunda tankar. Inte "oh shit maj gaaaad jag ska operera hjärnan" utan "hur fan ska jag kissa?"
 
Bra Flisan.