We're all stories in the end...

... just make it a good one!

lite sommar

Det här med att blogga förefaller på något sätt lite... förlegat?
Förlåt mig, men här blixtuppdateras det konstant via facebook, instagram och twitter hela tiden. Inte bara från mig då alltså, från de flesta.
 
Nåväl!
 
Min sommar i korta drag.
 
I juni åkte jag och min fantastiska familj till London. Vi strosade omkring i centrala London för det mesta och shoppade en hel del ("jag ska inte köpa några kläder" mötte Selfridges och Primark). Badade i poolen på hotellet. Det kan ha varit lite av en miss att bo på Hilton ute på Stansted eftersom vi fick åka pendeln in till London va-ha-arje dag, men det fanns en poooool!
Gick på "riktig" afternoon-tea på the Leonard Room och besökte butiker som får SF-bokhandeln att blekna i jämförelse (förlåt).
Störst av allt var målet med vår resa - Studio Tour, Harry Potter, Leavesden.
Så maffigt.
Jag glömde (såklart, det är jag) min kamera på hotellet och fick med nördigt darrande armar försöka fota allt med min telefon. Det gick så där.
Men resan var fantastisk! Jag kommer aldrig kunna tacka pappa och Marie nog för den upplevelsen och att jag fick göra allt med min syster Ellinor.
 
Bråvalla Festival hanns också med, tyvärr inte alls lika roligt som förra året men ändå en bra festivalhelg. Jag fick ju se Iron Maiden också, och det va ju värt allting.
 
Några dagar hos sambons föräldrar i Hälsingland hann vi med, innan det var dags att börja jobba igen.
 
Under min andra semesterperiod tog vi några dagar i tält (!) i Skåne och passade på att hälsa på min syster och hennes familj. Myyyyys!
Om man bortser från att en IGELKOTT kom in vårat tält...
 
Augustifest såklart, valrörelse och ja - 16 september.
 
Ungefär så.
 
Just det!
 
Harry Potter-utställningen här i Norrköping hanns såklart med både en och två gånger ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: